Bumcykcyku 16123 #1 Napisano 8 Grudnia 2022 Witam, mam problem. Posiadam kilka zegarków z Multiband 6. Model M5610u oraz Lineage LCW170 łapie sygnał kiedy wymuszam połączenie na parapecie, natomiast najnowszy GAW 100 nie chce w ogóle sie połączyć. Nie wyświetlają sie żadne poziomy sygnału(L1,L2,L3) tylko puste pole. Czy ktos mial taki problem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 21663 #2 Napisano 9 Grudnia 2022 Pewnie już sprawdzałeś, ale zobacz czy na pewno jest ustawiona prawidłowa strefa czasowa (BER (Berlin) lub PAR (Paryż)). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyku 16123 #3 Napisano 9 Grudnia 2022 8 minut temu, mariusz9a napisał(-a): Pewnie już sprawdzałeś, ale zobacz czy na pewno jest ustawiona prawidłowa strefa czasowa (BER (Berlin) lub PAR (Paryż)). Tak jest Berlin. Nawet wszedłem w ukryte menu rcvd. Jest tam test dla odpowienich częstotliwości, wybralem Germany i dalej nic. Zegarek jest nowy na gwarancji wiec tym bardziej dziwne. Bateria tez na M, hmm.. widocznie dlugo przeleżał. Sprawdzę dzisiaj na zewnątrz czy cos złapie 🥴 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 21663 #4 Napisano 9 Grudnia 2022 8 minut temu, Bumcykcyku napisał(-a): Zegarek jest nowy na gwarancji wiec tym bardziej dziwne. Jak nowy to nie ma co przeżywać - jeśli nie złapie sygnału na zewnątrz to ja bym go zwrócił lub wymienił (jak kupiony stacjonarnie to mogą robić problemy, ale jeśli zegarek z wadą to powinni wymienić). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyku 16123 #5 Napisano 9 Grudnia 2022 6 minut temu, mariusz9a napisał(-a): Jak nowy to nie ma co przeżywać - jeśli nie złapie sygnału na zewnątrz to ja bym go zwrócił lub wymienił (jak kupiony stacjonarnie to mogą robić problemy, ale jeśli zegarek z wadą to powinni wymienić). Okaże się 🤷♂️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9833 #6 Napisano 9 Grudnia 2022 Raz miałem taki problem z modułem zakupionym w Zibi: kompletnie nie łączył się ze stacją nadawczą pomimo, że około 20-tu innych zegarków w tym samym miejscu łączyło się bez problemu. Zareklamowałem i wymienili moduł na nowy. Także chyba pozostaje reklamacja/zwrot zegarka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyku 16123 #7 Napisano 9 Grudnia 2022 Dziękuję Panie Tomku za odpowiedź. Godzinę temu, TomG80 napisał(-a): Raz miałem taki problem z modułem zakupionym w Zibi: kompletnie nie łączył się ze stacją nadawczą pomimo, że około 20-tu innych zegarków w tym samym miejscu łączyło się bez problemu. Zareklamowałem i wymienili moduł na nowy. Także chyba pozostaje reklamacja/zwrot zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach