Kacperek_77u 6797 #26 Napisano 16 Czerwca W dniu 6.05.2023 o 14:32, Kacperek_77u napisał(-a): Btw podczas naprawiania wszystkich egzemplarzy zwróciłem uwagę na jeden egzemplarz-czyżby był z serii próbnej/pierwszej? (Tak wiem podstawia nie oryginalna ale jest to do ogarnięcia ) Pierwsze co to dekiel jest mocowany inaczej i pokrętła od nakręcania są o połowe dłuższe l 20230506_123837.mp4 15.66 MB · 0 pobrań Inaczej jest mocowana przystawka budzika I werk w którym była zerwana sprężynal 20230506_130632.mp4 7.91 MB · 0 pobrań Dla porównania ,,normalna" rakieta @Enkil ten dziwak to twój 0 ,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7850 #27 Napisano 16 Czerwca Ten z cytowanego przez ciebie filmu, to ten który kupiłem, tak? Ok 1 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach