Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ladygaga

Zegarek do 1k

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Poszukuję męskiego zegarka na szczupły nadgarstek, dlatego założyłem sobie max wielkość koperty 40mm, grubość też raczej z tych mniejszych. Budżet to maksymalnie okolice 1k złotych.
Zegarek casualowy, nadający się do noszenia na co dzień dla młodszej osoby, a niekoniecznie do garnituru.

Zależy mi na tym żeby był stosunkowo dobrej jakości w danym budżecie, szkło szafirowe, bo nienawidzę zarysowań a do tej pory w życiu miałem zegarki do 200 zł.

Zdecydowanie zegarek na pasku, bransoleta nie wchodzi w grę.

Znalazłem zegarek który przymierzyłem i wydaję mi się wielkościowo i z wyglądu mega super, lekki, nie odstający: Atlantic Sebase 60352.41.95

https://www.zegarek.net/zegarki-atlantic/zegarek-60352.41.95

Czy według was ten zegarek jest warty tej ceny? Przyznam się że się po prostu nie znam i liczę na jakieś wskazówki na co zwrócić uwagę.

Edytowane przez ladygaga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weźcie tu dajcie moderację bo się tego czytać nie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Atlantic da radę. W środku mechanizm za 50 PLN, ale przynajmniej jest szafir. Choć lubię bauhaus, to ten akurat nie w moim guście, ale to Tobie ma się podobać.

Taki Tissot nie fajniejszy?

Przynajmniej indeksy ma nakładane. I koperta taka nieco bardziej finezyjna. No i marka też powiedzmy, że bardziej rozpoznawalna na świecie.

obraz.thumb.png.57acffea94da2038abb50b7d5278522f.png

I zobacz sobie jeszcze ofertę Roamer. Na pewno nie będą gorzej wykonane od Atlantica, a zapewne będą tańsze.

A jeżeli styl bauhaus Ci się podoba (a tak sądzę po Atlanticu), to zobacz sobie jeszcze zegarki Junkers z serii "100 Years Bauhaus".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kubaarek @Perpetuum Mobile bardzo wam dziękuję za pomoc.
Osobiśćie wybrałem tego atlantica ze względu na wygląd, jego prostote, zwłaszcza w kopercie. Nie lubie fikuśnych rzeczy. Pooglądam zegarki które mi podrzuciliście i jeszcze się rozejrze zanim podejmę decyzję.

@Wamo jeśli coś mogę doprecyzować lub coś niejasno napisałem to śmiało pisz, a za może chaotyczny styl napisanego postu sorry ;)

Edytowane przez ladygaga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi