Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krzysztof Skórka

M.A.D.1 RED

Rekomendowane odpowiedzi

Zegarek zasługuje na porządną sesję, ale póki co wrzucę to co mam z telefonu.

IMG_0757.jpeg

IMG_0752.jpeg

IMG_0761.jpeg

Edytowane przez Christo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brałem udział w tej loterii, nie zdając sobie sprawy z tego jaki ten zegarek jest gruby. I teraz, przed kolejną turą losowań, spierają się we mnie dwa wilki.

Ten snobistyczny woła, że chce MadReda mieć, bo posiadać MB&F w kolekcji to jednak gruba rzecz.

Ten rozsądniejszy woła, że i tak go nigdy nie założę, więc po nacieszeniu się pewnie pomyślę o sprzedaży, a wtedy dołączę do flipperskiej machiny, co średnio mi się podoba.

Ja wiem że to jest dzielenie skóry na niedźwiedziu, bo żeby stanąć przed takim dylematem, trzeba go najpierw wygrać, ale i tak przemyślenia mam. 

Co do galerii, to szkoda że forum tak kompresuje zdjęcia. U Ciebie też na mechanizmie widać takie elementy surowizny jak u drugiego kolegi, który tu zdjęcia wstawiał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@meinard jeśli to nakarmi Twoje wilki, to powiem (pisałem o tym w innym wątku), że zegarek jest dość gruby, prawie 19 mm, ale jednocześnie jest bardzo proporcjonalny. Pod mankiet koszuli pewnie się nie wciśnie, ale na ręce wygląda bardzo dobrze. Myślę, że jest to efekt tych zagiętych uszu. A co do elementów surowizny, jak to nazwałeś, to chyba norma. Przejrzałem chyba wszystkie foty dostępne w internatach (oczywiście te robione w realu) i wszędzie takie same "niedoróbki" 😀.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@meinard to jest zwykły zegarek wykonany jak zegarek za kilkaset euro z tanim mechanizmem, nie ma się co tu doszukiwać jakości normalnych mbf. 

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wyglada na małej łapce:

IMG_20221012_211750.jpg

IMG_20221012_211746.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt leży bdb, jeśli nie skupiamy się na wysokości. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolegi, miałem go na 2 tyg w październiku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, eye_lip napisał(-a):

@meinard to jest zwykły zegarek wykonany jak zegarek za kilkaset euro z tanim mechanizmem, nie ma się co tu doszukiwać jakości normalnych mbf. 

Ty to potrafisz zepsuć zabawę 😡, ale trudno się z Tobą nie zgodzić 🤔. Nie zmienia to jednak faktu, iż fajnie jest mieć w kolekcji tak oryginalny i niestandardowy zegarek sygnowany, było nie było przez MB&F, nawet jeśli jest to najdroższa Miyota na świecie 😁. A fakt, że ze względu na sposób dystrybucji przez losowanie, zegarków tych na rynku nie ma zbyt wiele (bo cena na rynku wtórnym to jakiś kosmos), to dodatkowa frajda 😀.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi