Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kukiee

Ball Engineer II Marvelight NM2026C-S6J-SL

Rekomendowane odpowiedzi

Ogłoszenie dotyczy zegarka Ball Engineer II Marvelight NM2026C-S6J-SL. Zegarek posiada normalne drobne, "użytkowe" ryski na bransolecie i kopercie i ciut mniej drobne od spodu na uszach od zmieniania pasków. Poza tym stan bardzo dobry, tryt jasny jak jasny fiks! Zegarek jeszcze na gwarancji, kupiony w polskim sklepie 03.12.2019. Bransoleta dopasowana do nadgarstka o obwodzie ciut poniżej 17cm w zestawie dodatkowe ogniwo i półogniwo. Mechanicznie wzorowo, bardzo precyzyjny, odchyłki w granicach paru sekund w skali dnia, nie był serwisowany, nie był otwierany. Ocena 8/10 zgodnie z regulaminową skalą. Pełen set, tak więc kupujący powinien wyposażyć się w otwarzacz CD, bo w pudełku jest też płyta - nie wiem co tam jest.
CENA: REALIZACJA.

Jestem otwarty na formę wysyłki, płatność preferuję przelewem, koszt wysyłki paczkomatem 18,99zł.

Zachęcam do odbioru osobistego w Krakowie. Możliwe wymiany na zegarek z białą tarczą. Po głowie najbardziej chodzi mi Nomos, ale też wiele innych tak więc otwarty jestem na oferty.

Seiko wrzucone na zdjęciu z karteczką jest tutaj w innym ogłoszeniu.

P_20230829_143321.jpg

IMG_4498.JPG

IMG_4501.JPG

IMG_4505.JPG

IMG_4506.JPG

IMG_4507.JPG

IMG_4509.JPG

IMG_4511.JPG

IMG_4482.jpg

Edytowane przez Kukiee
Realizacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.