Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Weronikax

Ponadczasowy zegarek kieszonkowy Zenith

Rekomendowane odpowiedzi

Na aukcji znalazłam zegarek kieszonkowy jak na zdjęciach - bardzo zależy mi na zakupie ponadczasowego zegarka kieszonkowego jako prezent na urodziny. Niestety ja nie znam się na zegarkach, ich oryginalności i generalnie wszystkich rzeczach, które powinnam wiedzieć, aby faktycznie zakupić autentyk… Natomiast osoba, która ma zostać obdarowana takim prezentem ma ogromną wiedzę na ten temat i nie chciałabym podarować jej czegoś, co jest repliką. 

Czy mogę prosić o pomoc? 

Czy to jest autentyczny Zenith? 

Wystawiający go na sprzedaż napisał: „Zenith (ponad 5,4 cm bez kominka licząc) z lat 20-sztych ubiegłego wieku . Tarcza idealna , oryginalna , porcelanowa logowana bez najmniejszej nawet skazy czy tyski !! Wskazówki oryginalne . Mechanizm wysokiej klasy , z mikroregulacją , logowany , ma dobrym mocnym chodzie . Koperta w tanie bardzo dobrym , klapki przylegają bardzo dokładnie i mocno i bardzo mocno się zatrzaskują…”

IMG_1163.jpeg

IMG_1164.jpeg

IMG_1165.jpeg

IMG_1166.jpeg

IMG_1167.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten jest w kopercie niklowej, z takiego samego w srebrnej pewnie cieszył by się bardziej. Ale ten jest oryginalny i bardzo ładny, na pewno się ucieszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Paweł Bury. napisał(-a):

Ten jest w kopercie niklowej, z takiego samego w srebrnej pewnie cieszył by się bardziej. Ale ten jest oryginalny i bardzo ładny, na pewno się ucieszy.

Dziękuję za odpowiedź :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.09.2023 o 15:28, Weronikax napisał(-a):

Na aukcji znalazłam zegarek kieszonkowy jak na zdjęciach - bardzo zależy mi na zakupie ponadczasowego zegarka kieszonkowego jako prezent na urodziny. Niestety ja nie znam się na zegarkach, ich oryginalności i generalnie wszystkich rzeczach, które powinnam wiedzieć, aby faktycznie zakupić autentyk… Natomiast osoba, która ma zostać obdarowana takim prezentem ma ogromną wiedzę na ten temat i nie chciałabym podarować jej czegoś, co jest repliką. 

Czy mogę prosić o pomoc? 

Czy to jest autentyczny Zenith? 

Wystawiający go na sprzedaż napisał: „Zenith (ponad 5,4 cm bez kominka licząc) z lat 20-sztych ubiegłego wieku . Tarcza idealna , oryginalna , porcelanowa logowana bez najmniejszej nawet skazy czy tyski !! Wskazówki oryginalne . Mechanizm wysokiej klasy , z mikroregulacją , logowany , ma dobrym mocnym chodzie . Koperta w tanie bardzo dobrym , klapki przylegają bardzo dokładnie i mocno i bardzo mocno się zatrzaskują…”

IMG_1163.jpeg

IMG_1164.jpeg

IMG_1165.jpeg

IMG_1166.jpeg

IMG_1167.jpeg

Wyglada ok z jednym wyjatkiem, nie ma oryginalnych wskazowek.

Odpuscilbym, takze ze wzgledu na koperte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, geniu_75 napisał(-a):

zenith.jpg

Ale o co chodzi?

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Anansi napisał(-a):

Ale o co chodzi?

Można porównać wskazówki