TomcioMiki 64007 #26 Napisano 24 Listopada 2023 3 godziny temu, przemekw napisał(-a): No i co - temat już umarł? Nikt nie ma rarytasów? Ty masz najwięcej 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chefren 538 #27 Napisano 24 Listopada 2023 Kiedyś miałem takiego i głupi ja się pozbyłem... 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 169 #28 Napisano 24 Listopada 2023 No dobrze że się do błędu przyznałeś ;)) ale fakt retro kosmiczny można było dać ciekawy projekt oczywiście że tak :)) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekw 944 #29 Napisano 18 Grudnia 2023 Kto pamięta? Zegarek z wyświetlaczem typu "Duplex LCD" Rok 2002 NOS 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #30 Napisano 18 Grudnia 2023 Te "wykresy" spełniają jakąś funkcję oprócz ozdobnej? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekw 944 #31 Napisano 18 Grudnia 2023 (edytowane) 23 minuty temu, Sol napisał(-a): Te "wykresy" spełniają jakąś funkcję oprócz ozdobnej? To nie jest żadna ozdoba 🤣 Ozdoby to były na zegarkach LOPEX, SHARK i innych z targu 😉 Przecież to wykres pływów. Tu akurat zdjęcie jest zrobione tak, że wszystkie słupki są wyświetlane. Ale normalnie to co sekundę aktualna faza gaśnie i zapala się. A skoro są pływy, to mamy też fazy Księżyca, jego wiek, czas opozycji, górowania, a także godziny wschodu i zachodu Słońca. Zegarek typowo żeglarski, G-Lide, reklamowany swego czasu przez Mateusza Kusznierewicza. Edytowane 18 Grudnia 2023 przez przemekw 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64007 #32 Napisano 18 Grudnia 2023 2 minuty temu, przemekw napisał(-a): To nie jest żadna ozdoba 🤣 Ozdoby to były na zegarkach LOPEX, SHARK i innych z targu 😉 Przecież to wykres pływów. Tu akurat zdjęcie jest zrobione tak, że wszystkie słupki są wyświetlane. Ale normalnie to co sekundę aktualna faza gaśnie i zapala się. A skoro są pływy, to mamy też fazy Księżyca, jego wiek, czas opozycji, górowania, a także godziny wschodu i zachodu Słońca. Zegarek typowo żeglarski, G-Lide, reklamowany swego czasu przez Mateusza Kusznierewicza. O nie tylko, wędkarze też korzystają z czegoś takiego 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekw 944 #33 Napisano 18 Grudnia 2023 Teraz, TomcioMiki napisał(-a): O nie tylko, wędkarze też korzystają z czegoś takiego 🤗🤗🤗 Zgadza się. No i FiSHERMAN też już został pokazany w tym temacie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipt5r 1298 #34 Napisano 22 Grudnia 2023 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topaz 3100 #35 Napisano 23 Grudnia 2023 @filipt5r fajnie przypasował ten pasek, świetny pomysł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipt5r 1298 #36 Napisano 23 Grudnia 2023 Godzinę temu, Topaz napisał(-a): @filipt5r fajnie przypasował ten pasek, świetny pomysł. Kolorystycznie tak ale to zapięcie typu zulu jakoś nie leży i mam ambitny plan przerobić go na pasek ze zwykłą szlufką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipt5r 1298 #37 Napisano 25 Grudnia 2023 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 169 #38 Napisano 25 Grudnia 2023 Swietna tarcza on ma jakies podswietlenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipt5r 1298 #39 Napisano 25 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Cinek11 napisał(-a): Swietna tarcza on ma jakies podswietlenie? Nie ma 1 godzinę temu, Cinek11 napisał(-a): Swietna tarcza on ma jakies podswietlenie? Nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipt5r 1298 #40 Napisano 25 Grudnia 2023 Chociaż taka luma dzielnie podswietlenie zastępuje 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 169 #41 Napisano 25 Grudnia 2023 No widać rewelacyjnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0177 35 #42 Napisano 27 Grudnia 2023 W dniu 19.11.2023 o 19:03, TomcioMiki napisał(-a): To ja pierwszy, chyba się łapie 🤔🤔🤔 też gdzieś mam takiego on nie był przypadkiem z jakiejś edycji MARLBORO? W dniu 19.11.2023 o 19:03, TomcioMiki napisał(-a): To ja pierwszy, chyba się łapie 🤔🤔🤔 też gdzieś mam takiego on nie był przypadkiem z jakiejś edycji MARLBORO? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64007 #43 Napisano 27 Grudnia 2023 7 minut temu, r0177 napisał(-a): też gdzieś mam takiego on nie był przypadkiem z jakiejś edycji MARLBORO? też gdzieś mam takiego on nie był przypadkiem z jakiejś edycji MARLBORO? Raczej nie 🤗🤗🤗 7 minut temu, r0177 napisał(-a): też gdzieś mam takiego on nie był przypadkiem z jakiejś edycji MARLBORO? też gdzieś mam takiego on nie był przypadkiem z jakiejś edycji MARLBORO? Raczej nie 🤗🤗🤗 Raczej nie 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekw 944 #44 Napisano 27 Grudnia 2023 47 minut temu, r0177 napisał(-a): też gdzieś mam takiego on nie był przypadkiem z jakiejś edycji MARLBORO? też gdzieś mam takiego on nie był przypadkiem z jakiejś edycji MARLBORO? Dobrze pamiętasz. To było jakoś tak, że można go było dostać/wymienić za paczki z wypalonych papierosów. Im więcej, tym droższe nagrody były. Większość rzeczy czarno-czerwonych. Portfele, nerki, torby podróżne, bluzy, ten Casio też. Ja sam dostałem od wujka taki plecak jak poniżej i mam go do tej pory. https://archiwum.allegro.pl/oferta/plecak-marlboro-adventure-collection-i7777348472.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0177 35 #45 Napisano 28 Grudnia 2023 13 godzin temu, przemekw napisał(-a): Dobrze pamiętasz. To było jakoś tak, że można go było dostać/wymienić za paczki z wypalonych papierosów. Im więcej, tym droższe nagrody były. Większość rzeczy czarno-czerwonych. Portfele, nerki, torby podróżne, bluzy, ten Casio też. Ja sam dostałem od wujka taki plecak jak poniżej i mam go do tej pory. https://archiwum.allegro.pl/oferta/plecak-marlboro-adventure-collection-i7777348472.html Całe szczęście głowa jeszcze nie taka stara i coś tam pamiętam, faktycznie kojarzę też ten plecak i parę innych gadżetów Kolega w tym czasie palił dużo MALBORO i dostawałem od niego kody kreskowe 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64007 #46 Napisano 28 Grudnia 2023 17 godzin temu, przemekw napisał(-a): Dobrze pamiętasz. To było jakoś tak, że można go było dostać/wymienić za paczki z wypalonych papierosów. Im więcej, tym droższe nagrody były. Większość rzeczy czarno-czerwonych. Portfele, nerki, torby podróżne, bluzy, ten Casio też. Ja sam dostałem od wujka taki plecak jak poniżej i mam go do tej pory. https://archiwum.allegro.pl/oferta/plecak-marlboro-adventure-collection-i7777348472.html O widzicie , ja nawet nie wiedziałem 😊😊😊 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0177 35 #47 Napisano 28 Grudnia 2023 Człowiek uczy się całe życie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37922 #48 Napisano 23 Stycznia 2024 1994 r. Po zrobieniu zdjęcia zobaczyłem, że czas jeszcze nie przestawiony na zimowy 😀 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 169 #49 Napisano 23 Stycznia 2024 Ten jak terminator z wygladu niezniszczalny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipt5r 1298 #50 Napisano 30 Stycznia 2024 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach