Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eye_lip

Breitling Cockpit Lady - Diamenty Złoto

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, na sprzedaż Breitling Cockpit Lady w wersji z piękną niebieską tarczą z diamentami plus złote elementy.

Koperta 32mm, całkiem konkretna w grubości i odbiorze. Szkło z klasycznym dla Breitlinga mocnym niebieskim antyrefleksem świetnie podkreśla kolor tarczy i kamienie oraz złote elementy tarczy wskazówki i złoto na bezelu.

Wodoszczelność to 10atm (czyli pływanie, basen etc., nie miałem możliwości przetestować osobiście;)

Mechanizm nie jest tako zwykły.. to  High End Quartz:

-zdobiony w złotym kolorze

-mechanizm z termokompensacją

-7 kamieni

-dokładność 10s na rok (!)

-żywotność baterii ponad 8 lat

Piękny stan zegarka, wygląda jak nowy na pierwszy rzut oka. Jedyna mikrokropeczka na szkiełku na 5, ale to nawet nie zauważyłem jak kupowałem. 

Bransoleta na 16cm u mnie zapina się w miarę dokładnie, także na damski nadgarstek będzie luźna lub w sam raz.

Zegarek na żywo wygląda jak milion dolarów, świetna rzecz na prezent.

Stan forumowo profilaktycznie 8/10. (sprzedaję sam zegarek, jest możliwość dokupienia etui Breitling ok 200pln).

Cena.. jedynie 8000pln - na chrono nie znajdziecie w takiej cenie i stanie, modele te są dużo droższe. Wysyłka inpost, odbiór Pruszków. 

PB216838.jpg

PB216837.jpg

PB216840.jpg

PB216841.jpg

PB216836.jpg

PB216835.jpg

PB216833.jpg

PB216832.jpg

PB216839.jpg

PB216843.jpg

20231122_115553.jpg

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Up:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam, ostatnia szansa na szybki świąteczny lub sylwestrowy prezent, odbiór osobisty pod Warszawą możliwy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.