Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jankers

Laval France

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , czy mogę prosić o więcej informacji o firmie Laval ? 

Znalazłem aukcje z zegarkiem od tej firmy tylko ,że jest kwarcowy.

Właściciel nie wie nic o tym zegarku, prosiłem go o sprawdzenie oznaczeń ale nic nie ma oprócz tego co na zdjęciach , a ja po długich poszukiwaniach informacji na forach i przeglądarkach też do niczego nie doszedłem .

Potrzebuję tylko informacje czy zegarek jest faktycznie oryginalny lub podróbką dodaje zdjęcia jakie posiadam od właściciela.

Nie ukrywam ,że chciałbym ten zegarek zakupić ale czy warto?

Pozdrawiam

Jankers

416085321_1604636833402197_152643892661732445_n.jpg

416088209_685013740505373_1313482716604831148_n.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Jankers napisał(-a):

Witam , czy mogę prosić o więcej informacji o firmie Laval ? 

Znalazłem aukcje z zegarkiem od tej firmy tylko ,że jest kwarcowy.

Właściciel nie wie nic o tym zegarku, prosiłem go o sprawdzenie oznaczeń ale nic nie ma oprócz tego co na zdjęciach , a ja po długich poszukiwaniach informacji na forach i przeglądarkach też do niczego nie doszedłem .

[...]

A mi zajęło 3 minuty

https://www.laval-europe.com/en/article/the-company-1.html

Po takiej jakości zdjęć tylko wróżbita Maciej może stwierdzić jego autentyczność.

Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, souls_hunter napisał(-a):

A mi zajęło 3 minuty

https://www.laval-europe.com/en/article/the-company-1.html

Po takiej jakości zdjęć tylko wróżbita Maciej może stwierdzić jego autentyczność.

Faktycznie historia firmy jest,ale nadal nie ma nic ,że zrobili jakieś zegarki 🤔 jedynie widziałem , że jedna osoba chwaliła się podobnym zegarkiem tylko ,że automatycznym , a zdjęcia faktycznie są gorsze jakościowo niż normalnie.  Spróbuję poprosić o jakieś lepsze zdjęcia i może coś się uda ustalić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po co Ci taki zegarek? widać, że to było tanie jako nowe, na dodatek jest mocno zużyty...

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpuściłem , ale chciałbym do swojej mini kolekcji jakiegoś vintage , na razie posiadam parę casio i gshocki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Jankers napisał(-a):

Odpuściłem , ale chciałbym do swojej mini kolekcji jakiegoś vintage , na razie posiadam parę casio i gshocki.

Z tematem vintage ostrożnie. Do tego trzeba mieć spore doświadczenie, żeby nie wejść na minę. Albo z tym poczekaj, albo kupuj tylko z kimś dobrym w temacie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, zależy od tego, w jakie vintage chce się człowiek bawić. Jak w firmowe śwajcary albo w jakieś poszukiwane ruskie, to można się naciąć. Ale radzieckie popularesy czy szwajcarskie/niemieckie/francuskie nołnejmy to najtańsza opcja dla zbieracza.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.