SPS 61003 #1 Napisano 7 Kwietnia 2024 Przystępując do forum nie przedstawiłem się i jednocześnie nie spodziewałem, że tak długo tu zabawię. Dzisiaj to nieco ponad 2 lata na forum i 20 000 polubień - kto by pomyślał. Wypada z tej okazji w paru słowach się przestawić Mam na imię Szymon. Jestem z serca aglomeracji śląskiej. Wykształcenie wyższe mam mieszane bo ukończyłem rachunkowość i informatykę. Na co dzień jestem, że tak to ujmę - robotnikiem komputerowo-umysłowym 😂 W wolnym czasie mam różne hobby. Interesuję się klasyczną modą męską - czasem jednak trzeba ubrać ten garnitur. Bardzo lubię whisky i świat starzonych alkoholi. Najwięcej czasu poświęcam jednak sportowi. W szkole średniej byłem WOPRowcem i startowałem w zawodach pływackich, Przez wiele lat też biegałem, startowałem w zawodach sportowych w biegach długodystansowych - maratonach i ultramararonach. Po kilku latach przestałem jednak startować, medale pochowałem do pudełka jako pamiątki i poświęciłem się innej mojej pasji - górom. Zegarki od zawsze mi towarzyszyły, bo zawsze jest na coś czas. Czas z rodziną, czas na naukę, czas na relaks, czas na sport. Myślę że dlatego szczególnie interesują mnie zegarki profesjonalne. 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex_k 1107 #2 Napisano 10 Kwietnia 2024 Lepiej późno niż wcale Gesendet von meinem SM-T875 mit Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach