qzn 42 #1 Posted June 1, 2024 (edited) Na sprzedaż Sinn, prawdopodobnie model 4005 (nie znalazłem identycznego modelu nigdzie w sieci, brak oznaczeń na deklu). Średnica koperty 38 mm, grubość 14 mm. Stan jak na foto, mechanicznie sprawny, po przeglądzie, na dobrym chodzie. Włosowata rysa na plexi, widoczna na 2 zdjęciu, z 2 kropki na wskazówce minutowej. Bezel się nie obraca. Bransa współczesna. Cena to 6000 PLN. Dodałem zdjęcia mechanizmu, jest to pięknie zachowany valjoux 7730. Możliwa zamiana na jakiś współczesny toolwatch: Sinn 556, Damasko DA36, Oceanus. Zapraszam do oględzin na żywo, zegarek jest dużo lepszy niż moje umiejętności fotograficzne Edited June 1, 2024 by qzn 0 Share this post Link to post Share on other sites
qzn 42 #2 Posted June 13, 2024 Up, rozważę wymiany na jakiegoś ciekawego divera, toolwatcha albo pilota. Możliwe dopłaty w obie strony lub kilka zegarków za 1. 0 Share this post Link to post Share on other sites
qzn 42 #3 Posted July 8, 2024 Up, nowe zdjęcia, jestem otwarty na propozycje cenowe 0 Share this post Link to post Share on other sites