Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KrzysztofJarzyna

Field/ Pilot do kompletu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i pozdrawiam z Francji. Ograniczyłem moją skromną kolekcję do tych dwóch i mam jeszcze jedno wolne miejsce. Myślałem o pilocie albo field/military do kompletu. Propozycje do 2k/2k5€ ? 

IMG_4099.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, KrzysztofJarzyna napisał(-a):

Witam i pozdrawiam z Francji. Ograniczyłem moją skromną kolekcję do tych dwóch i mam jeszcze jedno wolne miejsce. Myślałem o pilocie albo field/military do kompletu. Propozycje do 2k/2k5€ ? 

IMG_4099.jpeg

Popatrz na Hamiltony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hamilton na pewno nie. Nic mi u nich nie podchodzi. Przymierzałem khaki w różnych wersjach/rozmiarach i dla mnie trochę mdłe. 
Oris fajny. 
Sinn 856 przypomina mi 556 którego sprzedałem bo się dość szybko znudził ale dzięki bo znalazłem EZM3F i wszystko pasuje. Dobry wybór ? Ma może ktoś? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.06.2024 o 07:46, KrzysztofJarzyna napisał(-a):

Hamilton na pewno nie. Nic mi u nich nie podchodzi. Przymierzałem khaki w różnych wersjach/rozmiarach i dla mnie trochę mdłe. 
Oris fajny. 
Sinn 856 przypomina mi 556 którego sprzedałem bo się dość szybko znudził ale dzięki bo znalazłem EZM3F i wszystko pasuje. Dobry wybór ? Ma może ktoś? 

EZM3 / EZM3F sa super, mega wygodna koperta i fajny design. Jest klatka antymagnetyczna, kapsulka i piaskowana koperta - do pelni szczescia brakuje tegimentu ale tak sie nie da chyba, ze idziesz w 856. Serwis z racji na kapsulke i wypelnienie azotem tylko u producenta.

Edytowane przez cordi7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Les Grandes Classiques Chrono Pilote na Valjoux 7750 luxury

Screenshot_20240618-230550.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi