gniewko 115 #1 Napisano 20 Czerwca 2024 (edytowane) Sprzedam unikat kolekcjonerski w stanie mint - Favre-Leuba Memo Raider ref. 53153 (cal. 917 JLC), na oryginalnej bransoletce NSA. W stanie wizualnym i technicznym obecnie prawie nie możliwym do zdobycia. Zegarek nie był przeze mnie odnawiany. Dla osób, które chcą dokładniej zweryfikować stan zegarka mogę udostępnić dokładniejsze zdjęcia pozwalające na ocenę wizualną zegarka w odniesieniu do oryginału. Nigdy nie był przeze mnie noszony - nie jest to jednak NOS (dekielek zegarka nie posiada czarnej farby na czcionce, bransoletka posiada drobne luzy, brak endlinków). Od dnia zakupu tj. od ponad 6 lat znajduje się w pudełku jako okaz kolekcjonerski. Po zakupie został zrobiony pełen serwis w zakładzie Pana Zbyszka Bronowskiego (ul. Piękna 47, Warszawa). Zapraszam do oglądania. Dla zainteresowanych chcących zobaczyć mechanizm, ocenę stanu technicznego przez zegarmistrza umożliwiam taką opcję u wspomnianego Pana Zbyszka Bronowskiego. Koszt takiej usługi ponosi w całości kupujący. Preferuję odbiór osobisty w Warszawie. Nie zamieniam się, tylko sprzedaż. Cena: 9700 zł (do negocjacji) Edytowane 9 Sierpnia 2024 przez gniewko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #2 Napisano 27 Czerwca 2024 Zapraszam. Cena do negocjacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #3 Napisano 4 Lipca 2024 Podbijam i zapraszam do rozmów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #4 Napisano 15 Lipca 2024 Podbijam i zapraszam do rozmów. Cena podlega negocjacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #5 Napisano 25 Lipca 2024 Up 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach