Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
gniewko

Favre-Leuba Memo Raider Ref. 53153

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam unikat kolekcjonerski w stanie mint - Favre-Leuba Memo Raider ref. 53153 (cal. 917 JLC), na oryginalnej bransoletce NSA. W stanie wizualnym i technicznym obecnie prawie nie możliwym do zdobycia. Zegarek nie był przeze mnie odnawiany. Dla osób, które chcą dokładniej zweryfikować stan zegarka mogę udostępnić dokładniejsze zdjęcia pozwalające na ocenę wizualną zegarka w odniesieniu do oryginału. Nigdy nie był przeze mnie noszony - nie jest to jednak NOS (dekielek zegarka nie posiada czarnej farby na czcionce, bransoletka posiada drobne luzy, brak endlinków). Od dnia zakupu tj. od ponad 6 lat znajduje się w pudełku jako okaz kolekcjonerski. Po zakupie został zrobiony pełen serwis w zakładzie Pana Zbyszka Bronowskiego (ul. Piękna 47, Warszawa). 

• Zapraszam do oglądania. 
  • Dla zainteresowanych chcących zobaczyć mechanizm, ocenę stanu technicznego przez zegarmistrza umożliwiam taką opcję u wspomnianego Pana Zbyszka Bronowskiego. Koszt takiej usługi ponosi w całości kupujący.
  • Preferuję odbiór osobisty w Warszawie.
  • Nie zamieniam się, tylko sprzedaż.
  • Cena: 9700 zł (do negocjacji)

IMG_0639.jpg

IMG_0640.jpg

IMG_0641.jpg

IMG_0642.jpg

IMG_0646.jpg

IMG_0649.jpg

Edytowane przez gniewko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam.

Cena do negocjacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podbijam i zapraszam do rozmów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podbijam i zapraszam do rozmów.

Cena podlega negocjacji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.