wojtek91 3581 #1 Napisano 26 Lipca 2024 (edytowane) Na sprzedaż mój ulubiony pilot, mianowicie IWC Mark XVIII Le Petit Prince z piękną niebieską tarczą. Zegarek został przeze mnie zakupiony jako nowy 22.03.2023. Został on zarejestrowany na stronie IWC, dzięki czemu ma przedłużoną gwarancję do dnia 21.03.2031 Sprzedaję cały zestaw zawierający: - zegarek na oryginalnym pasku, który niedługo po zakupie został ściągnięty, - skórzane etui podróżne z ukrytą szufladką na guzik w poduszce, - instrukcja, - książka gwarancyjna + wypisana plastikowa karta, - nieużywana chusteczka logowana IWC, - białe zewnętrzne pudełko, - do któregoś z powyższych jest też przyklejona folia z dekielka 😉 Sam zegarek jest w bardzo drobnym stanie. Na zdjęciach starałem się uwypuklić wszelkie możliwe niedoskonałości. Myślę, że na żywo może być tylko lepiej. Z tego co zauważyłem, to zegarek posiada: 2 drobne kropki na krawędzi polerowanej lunety, drobne ryski (2-3) na wizerunku Małego Księcia, ryski od zmiany pasków na spodzie uszu. Okazjonalnie mogą gdzieś być jakieś drobne ryski, ja ich raczej nie widzę, ale wolę wspomnieć. AR z tego co jestem w stanie stwierdzić patrząc pod światło pod różnymi kątami jest czysty. Na logowanej klamerce paska znajduje się przetarcie/ryska. Wg forumowej skali daję mu 8. Interesuje mnie w pierwszej kolejności sprzedaż. Jeśli zamiana to tylko na dużo tańszy zegarek z dopłatą. Jestem mocno uziemiony w Krakowie/Wieliczce, więc niestety spotkanie mogę zaproponować tylko w tych dwóch miejscach. Wysyłam kurierem, koszt po mojej stronie. Cena finalna to 16 000zł. Pod linkiem galeria ze zdjęciami: https://postimg.cc/gallery/0j29CwN Zachęcam do odpalenia z przeglądarki na laptopie, można wtedy mocno powiększyć zdjęcia. I kilka nadgarstkowych: Etui podróżne: Edytowane 22 Sierpnia 2024 przez wojtek91 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3581 #2 Napisano 2 Sierpnia 2024 podbijam + obniżka ceny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3581 #3 Napisano 9 Sierpnia 2024 kolejna obniżka, ale wielu już nie zakładam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3581 #4 Napisano 15 Sierpnia 2024 Zbliżamy się do granicy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3581 #5 Napisano 22 Sierpnia 2024 Podbijam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach