Kukiee 343 #1 Napisano 26 Lipca 2024 (edytowane) Szukam dobrego domu dla dwóch moich zegarków: 1. Szaraka Tag Heuer Aquaracer o rozmiarze 41mm ref. WBD2113.RQC9560, zegarek pierwotnie kupiony w Japonii w lipcu 2018, w Polsce od przełomu roku 2023/2024, początkiem roku przeszedł serwis w Kwestii Czasu w Krakowie, tak więc stan techniczny bdb, wizualnie posiada lekkie ryski, ale jest bardzo zadbany. Nie zauważyłem większych odchyłek czasowych. Miła ciekawostka: zegarek wyposażony w mechanizm ETA 2824, tak więc jest to starsza wersja. Nowe wersje montowane są na Sellicie, co moim zdaniem jest minusem w stosunku do starszych egzemplarzy, ale też mój egzemplarz na pewno dzięki temu jest warty dużo więcej. Pełen set, jak na zdjęciu. Ocena zgodnie z regulaminem 7/10, tylko ze względu na to że był serwisowany, ale zegarki serwisować trzeba, osobiście dałbym mu więcej. Zegarek piękny, sprzedaje z ciężkim sercem, niestety muszę uwolnić trochę budżet, więc pod nóż idzie najdroższa moja zabawka. Cena 6900zł do negocjacji, zachęcam do odbioru osobistego w Krakowie, wysyłka po płatności przelewem na konto 20zł. Kredka nie wchodzi w skład zestawu 2. Białas Traska Summiter 38. Rozmiar 38. Doskonały dodatek do Twojej kolekcji Zegarek bardzo fajny i uniwersalny, prawdziwy zbój paskowy, wszystko do niego pasuje. Wersja z białą tarczą już niedostępna, tak więc fajny rodzynek, za bardzo okazyjną cenę. W cenie dorzucam pasek materiałowo-gumowy jaki kupiłem specjalnie dla niego. W zestawie oryginalna bransoleta, pudełko, oryginalne etui podróżne. Zegarek wykonany jest z nierysującej się stali, tak więc jego stan bdb, szafir czysty, technicznie też bdb, nie zauważyłem odchyłek dobowych większych niż w innych moich zegarkach. Ocena 9/10. Cena 1900zł do negocjacji, zachęcam do odbioru osobistego w Krakowie, wysyłka po płatności przelewem na konto 20zł. Oczywiście widoczna na zdjęciach Serica nie wchodzi w skład zestawu. Edytowane 26 Lipca 2024 przez Kukiee uzupełnienie opisu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kukiee 343 #2 Napisano 3 Sierpnia 2024 Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kukiee 343 #3 Napisano 9 Sierpnia 2024 Zapraszam do negocjacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kukiee 343 #4 Napisano 17 Sierpnia 2024 Podbijam i zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kukiee 343 #5 Napisano 24 Sierpnia 2024 Możliwe negocjacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kukiee 343 #6 Napisano 3 Września 2024 Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kukiee 343 #7 Napisano 11 Września 2024 Zapraszam, nowa cena. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach