Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kukiee

Tag Heuer Aquaracer 41mm + Traska Summiter 38

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam dobrego domu dla dwóch moich zegarków:

1. Szaraka Tag Heuer Aquaracer o rozmiarze 41mm ref. WBD2113.RQC9560, zegarek pierwotnie kupiony w Japonii w lipcu 2018, w Polsce od przełomu roku 2023/2024, początkiem roku przeszedł serwis w Kwestii Czasu w Krakowie, tak więc stan techniczny bdb, wizualnie posiada lekkie ryski, ale jest bardzo zadbany. Nie zauważyłem większych odchyłek czasowych. Miła ciekawostka: zegarek wyposażony w mechanizm ETA 2824, tak więc jest to starsza wersja. Nowe wersje montowane są na Sellicie, co moim zdaniem jest minusem w stosunku do starszych egzemplarzy, ale też mój egzemplarz na pewno dzięki temu jest warty dużo więcej.  Pełen set, jak na zdjęciu. Ocena zgodnie z regulaminem 7/10, tylko ze względu na to że był serwisowany, ale zegarki serwisować trzeba, osobiście dałbym mu więcej. Zegarek piękny, sprzedaje z ciężkim sercem, niestety muszę uwolnić trochę budżet, więc pod nóż idzie najdroższa moja zabawka. Cena 6900zł do negocjacji, zachęcam do odbioru osobistego w Krakowie, wysyłka po płatności przelewem na konto 20zł. Kredka nie wchodzi w skład zestawu ;)

2. Białas Traska Summiter 38. Rozmiar 38. Doskonały dodatek do Twojej kolekcji :) Zegarek bardzo fajny i uniwersalny, prawdziwy zbój paskowy, wszystko do niego pasuje. Wersja z białą tarczą już niedostępna, tak więc fajny rodzynek, za bardzo okazyjną cenę. W cenie dorzucam pasek materiałowo-gumowy jaki kupiłem specjalnie dla niego. W zestawie oryginalna bransoleta, pudełko, oryginalne etui podróżne. Zegarek wykonany jest z nierysującej się stali, tak więc jego stan bdb, szafir czysty, technicznie też bdb, nie zauważyłem odchyłek dobowych większych niż w innych moich zegarkach. Ocena 9/10. Cena 1900zł do negocjacji, zachęcam do odbioru osobistego w Krakowie, wysyłka po płatności przelewem na konto 20zł. Oczywiście widoczna na zdjęciach Serica nie wchodzi w skład zestawu.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

9.jpg

11.jpg

14.jpg

15A.jpg

Edytowane przez Kukiee
uzupełnienie opisu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.