ladek22 2026 #1 Napisano 15 Sierpnia 2024 Cześć, od lat powstają klubowe kalendarze KMZiZ. Co roku jest duży problem z dobrej jakości zdjęciami do tychże kalendarzy. Co roku, w dziale „Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami” zamieszczamy temat z prośbą o nadsyłanie fotek do kalendarzy. Tamto miejsce jest rzadko odwiedzane, mało kto tam zagląda, więc postanowiłem zamieścić temat też tutaj uznając to miejsce za bardziej odpowiednie Myślę, że tutaj więcej osób zauważy temat i zdecyduje się przysłać zdjęcia do klubowych kalendarzy. Przysyłajcie zdjęcia waszych zegarków! Maile z fotkami przesyłajcie na adres: [email protected] W tym roku nowy Zarząd zdecydował, że osoby, których zdjęcia zakwalifikują się do kalendarzy 2025, dostaną darmowe egzemplarze. Więcej szczegółów odnośnie kryteriów jakościowych zdjęć oraz inne szczegóły w starym temacie TUTAJ: W starym temacie jest też mowa o tym, że można przysłać od 1 do 15 zdjęć. Przysyłajcie więcej niż 15 fotek jeśli takowe posiadacie. Im więcej zdjęć tym większa szansa na to, że któreś z Twoich zdjęć się zakwalifikuje Na koniec jedna ważna uwaga. Nie przysyłajcie zdjęć nadgarstkowych, bo takowe na 99,99% zostaną odrzucone podczas wstępnej selekcji. Jeśli macie pytania to śmiało piszcie tutaj w temacie lub na PW! 1 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9685 #2 Napisano 15 Sierpnia 2024 Czekamy na wasze zdjęcia! Pamiętajcie aby w tytule pojawił się wasz login bo potem nie znajdziemy tak łatwo autora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8279 #3 Napisano 16 Sierpnia 2024 @MasuFormat 4:3, 3:2 czy inny? Jest minimalna rozdzielczość narzucona? 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9685 #4 Napisano 18 Sierpnia 2024 W dniu 16.08.2024 o 09:45, przemekspce napisał(-a): @MasuFormat 4:3, 3:2 czy inny? Jest minimalna rozdzielczość narzucona? 4:3 byłby idealny, ale w razie co wykropujemy sobie jak trzeba bo ścienne i biurkowe mają inne proporcje. Rozdzielczość minimalna to 1080p po krótkim boku, ale im więcej tym lepiej Liczę na Twoje kadry bo masz dobre oko 👌 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shuriken 524 #5 Napisano 18 Sierpnia 2024 Wysłałem kilka fotek tylko wysyłając z gmaila wysłało je na dysk i zrobiło odnośniki chyba bo za duży rozmiar. Doszło to czy wysłać po 2-3 sztuki w e-mailu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9685 #6 Napisano 19 Sierpnia 2024 16 godzin temu, Shuriken napisał(-a): Wysłałem kilka fotek tylko wysyłając z gmaila wysłało je na dysk i zrobiło odnośniki chyba bo za duży rozmiar. Doszło to czy wysłać po 2-3 sztuki w e-mailu? Dotarły wszystkie, jedynie było trochę zabawy bo każdą osobno musiałem pobrać 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2026 #7 Napisano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) Przysyłajcie zdjęcia do kalendarzy 2025. Osoby, których zdjęcia zakwalifikują się do klubowych kalendarzy 2025, dostaną darmowe egzemplarze ☺️ Zdjęcia należy wysłać na adres: [email protected] Edytowane 24 Sierpnia 2024 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2026 #8 Napisano 1 Września 2024 Przysyłajcie zdjęcia do kalendarzy 2025. Osoby, których zdjęcia zakwalifikują się do klubowych kalendarzy 2025, dostaną darmowe egzemplarze ☺️ Zdjęcia należy wysłać na adres: [email protected] 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9 Napisano 2 Września 2024 Cześć. Co roku mi jakoś ucieka ten temat. Może w tym się wreszcie uda Czy mogę wysłać miniaturki, a po selekcji, jeżeli coś się nada, wysłać duże formaty? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2026 #10 Napisano 2 Września 2024 Myslę, że lepiej od razu duże rozdzielczości.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11 Napisano 4 Września 2024 Poszły. Gdyby nie dotarły to daj znać. Innych też zachęcam! 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2026 #12 Napisano 5 Września 2024 Poszły. Gdyby nie dotarły to daj znać. Innych też zachęcam!Zdjęcia dotarły Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2026 #13 Napisano 7 Września 2024 Nadal można przysyłać zdjęcia do kalendarzy 2025. Osoby, których zdjęcia zakwalifikują się do klubowych kalendarzy 2025, dostaną darmowe egzemplarze ☺️ Zdjęcia należy wysłać na adres: [email protected] 1 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2026 #14 Napisano 14 Września 2024 Nadal można przysyłać zdjęcia do kalendarzy 2025. Osoby, których zdjęcia zakwalifikują się do klubowych kalendarzy 2025, dostaną darmowe egzemplarze ☺️ Zdjęcia należy wysłać na adres: [email protected] 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2026 #15 Napisano 23 Września 2024 (edytowane) Nadal można przysyłać zdjęcia do kalendarzy 2025. Osoby, których zdjęcia zakwalifikują się do klubowych kalendarzy 2025, dostaną darmowe egzemplarze ☺️ Zdjęcia należy wysłać na adres: [email protected] Edytowane 23 Września 2024 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2026 #16 Napisano 4 Października 2024 Jest już lista zapisów na klubowe kalendarze 2025 https://zegarkiclub.pl/forum/topic/215027-kalendarz-klubowy-2025/ 1 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2026 #17 Napisano 14 Października 2024 Przypominam, że jest już lista zapisów na klubowe kalendarze KMZiZ 2025. Kto chętny? 😊 https://zegarkiclub.pl/forum/topic/215027-kalendarz-klubowy-2025-zapisy/ 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach