Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Teufel26

Klub Miłośników Apple Watch

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku miesięcy jestem posiadaczem Apple Watch-a, wiele razy przewijał się ten zegarek w wielu watkach, jednak nie mial do tej pory dedykowanego tematu.

Pomyślałem, ze czas aby to zmienić. Skoro siedziba Apple jest w Cupertino, pomyślałem ze temat założę w zegarkach amerykańskich.

Wiele osób bawi się tarczami, paskami, aplikacjami i sam nie wiem czym jeszcze. Niniejszym zapraszam do umieszczania zdjęć swoich Watch-y. Jakie macie tarcze, jakich pasków używacie, jakich aplikacji? Piszcie o swoich doświadczeniach, przemyśleniach, potrzebach i czym tylko chcecie.

Ja wybrałem dla siebie aluminiowa wersje Nike na zielonym pasku. Tarcza jaka u mnie gości to Snoopy. Zegarek towarzyszy mi podczas wszelkich sportowych aktywności.

IMG_1150.jpeg

IMG_1609.dng IMG_1609.dng

"Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używam w zasadzie głównie w dwóch sytuacjach:

- na spacerach z psem, żeby łatwiej sterować podcastami, muzyką, itp

- jak w środku dnia pracy urywam się na dłużej sprzed komputera i chcę być na bieżąco z powiadomieniami slacka, mailami, itp.

Nie bawię się paskami, tarczami itp, bo czysto zadaniowo ten sprzęt traktuję. Całkiem przydatna zabawka, ale miłośnikiem bym się nie nazwał 😄

IMG_2991.thumb.jpg.900cf2528988b87803e891587e17a23b.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rowerowo!
6314bc69efeea9b7a86e178b30cd95cc.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak u was, ale moje tatuaże przeszkadzają w pomiarach aktywności. Jazda na rowerze, trening na siłowni czy nawet zwykły spacer nie są rejestrowane, czy raczej są wciąż wstrzymywane. Czytałem w FAQ apple, ze właśnie tatuaże są częsta przyczyna takiej sytuacji. Apple Watch mojej zony działa w tej kwestii bez zarzutu, kiedy nosi mój, również wszystkie aktywności są rejestrowane. No cóż! I tak go lubię!

IMG_2449.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AW to mój sportowiec, świetna funkcja pomiaru wysokości i do tego bardzo dokładna. 

Bardzo cenię sobie niezależność od telefonu po instalacji esim. Dzięki temu przy np. spacerze czy bieganiu telefon można zostawić w domu.

IMG_0068.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po sześciu miesiącach, bateria ma 100% kondycji. Niezły wynik.
51e4ab52c9a5ecabf6614aaf20d57837.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zrobiłem drugie podejście do AW Ultra...i drugi raz wracam do Garmina po miesiącu...jako smartwatch jest rewelacyjny, współpraca z telefonem wzorowa, jako zegarek sportowy w sumie też chyba że ktoś jest ultrasem to bateria nie wydoli, ale chyba siła przyzwyczajenia bierze górę. Zeby było śmieszniej siedzę w systemie apple i taka trudna miłość do ich produktu zdarza mi się pierwszy raz... Esim i możliwość zostawienia w domu telefonu to petarda, liczyłem po cichu że w fenixie 8 garmin to wprowadzi ale jest jakaś proteza po bluetooth która i tak wymaga telefonu w kieszeni. 

Więc obiektywnie ciężko coś mu zarzucić ale czasem chemii nie ma...🤷‍♂️

IMG_3630.jpeg

Edytowane przez antigalacticos1980
Dodanie zdjęcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eec3ddb406528dfae012c5b17908daf4.jpg
Pracujemy przy kawusi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi