RTK-WGM 218 #1 Napisano 24 Września 2024 Cześć, udało się nabyć kieszonkę mojej ulubionej marki ENICAR, jednak mechanizm jest niekompletny. Może ktoś rozpozna producenta, bo ja szukam i nie mogę znaleźć. Nie chcę jeszcze go całkowicie rozebrać i szukać sygnatur, na tym etapie może uda się, że ktoś z was pomoże. Będę potrzebował części. 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 5865 #2 Napisano 25 Września 2024 Czego Ci brakuje oprócz nakrywki? 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 218 #3 Napisano 25 Września 2024 13 godzin temu, mkl1 napisał(-a): Czego Ci brakuje oprócz nakrywki? Koperta jest kompletna, brakuje np. regulacji chodu na balansie. Łatwiej szukać części jeśli wiemy co to za mechanizm. 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach