Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MocnyFull

Omega Seamaster 300 Heritage

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Oferuje zegarek Omega Seamaster 300 Heritage.

Marka: Omega

Model: Seamaster 300 Heritage

Numer referencyjny: 300 234.30.41.21.01.001

Średnica: 41 mm

Szkło: Szafirowe, wypukłe z powłoką antyrefleksyjną od wewnątrz

Koperta: Stal szlachetna

Szerokość bransolety: 21 mm

Między uszami: 21 mm

Od ucha do ucha: 48 mm

Grubość: 13,9

Kolor tarczy: Czarny

Wodoszczelność: 300m

Waga: 152 gramy

Rok produkcji: 2021

Mechanizm: Co-Axial Master Chronometer Calibre 8912

Cechy: Master chronometer / anti-magnetic / chronometr / rezerwa chodu 60h / jednokierunkowy obrotowy bezel / korona wkręcana / przezroczysty dekiel / Funkcja strefy czasowej

Zegarek zakupiłem w październiku 2023 r. W sumie to zrobiłem wymianę jeden do jednego za taki sam tylko oddałem z niebieską tarczą bo bardziej podobała mi się czarna.

Od tamtego czasu nosiłem go tylko na tzw. „niedzielne spotkania” na co dzień notorycznie od dłuższego czasu chodzę z Garminem, a przez ostatnie pół roku miałem go założonego tylko raz. Czasem przymierzę, czasem nakręcę ale tak to leży stąd postanowiłem go sprzedać.

Zegarek nigdy nie był polerowany. Widać na nim delikatne, mikroskopijne ryski ale tylko na polerowanej powierzchni. Jest to normalny efekt chyba każdego zegarka nawet tego salonowego. Na satynowych miejscach bez skazy. Przy uszach delikatny, paprochowy kurz oraz przy sprzączce widać od naciskania blokady delikatną ryskę. Szkło przednie jak i tylne 100 % bez skazy.

- Ogólny stan zegarka oceniam na 8/10

-Koperta nie ma głębokich widocznych rys trzeba mocno się przyjrzeć aby cos znaleźć.

-na bransolecie widoczne mikro ryski, przy kopercie na ostatnim ogniwie delikatny odcisk od wewnątrz do spolerowania lub mocnego wyczyszczenia.

-klamra również z mikro niewidzialnymi ryskami ale ciężko do wyłapania.

-szkło czyste, bez rys

-dałbym 9/10 ale zgodnie z regulaminem daje 8/10

-Zegarek sprzedaje w pełnym komplecie: Pudełko drewniane, pudełko białe - papierowe, karton oryginalny szary, książeczka, 3 karty ze zgodnym numerem seryjnym zegarka, dodatkowe ogniwa.

-Zegarek jest na pełnej gwarancji producenta do kwietnia 2026 roku, nigdy nie naprawiany, nigdy nie otwierany.

Cena: 24900 PLN

Preferowany odbiór osobisty w Trójmieście.

Możliwa wysyłka kurierem za pobraniem z odpowiednim ubezpieczeniem.

Podaję linka bezpośrednio do strony producenta z pełnym opisem tego zegarka:

https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-300-co-axial-master-chronometer-41-mm-23430412101001

IMG_0178.jpg

IMG_0180.JPG

IMG_0181.JPG

IMG_0182.JPG

IMG_0184.JPG

IMG_0185.JPG

IMG_0186.JPG

IMG_0187.JPG

IMG_0188.JPG

IMG_0191.JPG

IMG_0193.jpg

IMG_0197.JPG

IMG_0198.JPG

IMG_0199.JPG

IMG_0204.JPG

IMG_0205.JPG

IMG_0206.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.