oskarhal 0 #1 Napisano 3 Listopada 2024 witam ,,,,,, po zapoznaniu się z kilkoma radami od miłośników zegarków zrezygnowałem z zakupu skeletora i zdecydowałem się na Glycine Airman GL 0138 którego wylicytowałem za 400 $ plus nie małe opłaty wyszło koło 2300 zeta mam pytanie bo już mleko rozlane czy to był dobry zakup ? https://www.ebay.pl/itm/186756564556?autorefresh=true pozdrawiam Bogdan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watch-er 1327 #2 Napisano 4 Listopada 2024 Podoba się? To bardzo dobry, cena też ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 1854 #3 Napisano 4 Listopada 2024 I lubi "paskowe przebieranki" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42183 #4 Napisano 4 Listopada 2024 Co do ceny się nie wypowiem, bo to indywidualna ocena. Skoro licytowałeś, to zakładam, że się podoba. Znaczy, że jest ok. Airmana 44mm nie miałem. Miałem 42mm. Leży super na nadgarstku. Przypuszczam, że 44 również. Bardzo lubi przebieranki paskowe. Ta bransoleteczunia nadaje tylko i wyłącznie do wyjeb....nia. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66805 #5 Napisano 6 Listopada 2024 Miałem w tym kolorze wersję 42mm z komplikacją GMT. Bardzo lubiłem ten zegarek, ale zamieniłem na wersję w kopercie z brązu. W środku porządny, szwajcarski mechanizm i unikatowy design z dobrą historią. Moim zdaniem fajny zakup. W mojej opinii fajniejszy niż skeleton. Szkoda, że nie było paska. Oryginalny jasnobrązowy pasek do tego Airmana, to był chyba jeden z najlepszych oryginalnych pasków jakie miałem w zegarku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rikimaru75 7449 #6 Napisano 11 Listopada 2024 Zegarek fajny, cena taka sobie. Za ok 360$ kupisz nówkę ale w pvd, nie kazdemu to pasuje. Też dojdą opłaty. Foto dla przykładu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach