alex_k 1107 #1 Napisano 8 Grudnia 2024 (edytowane) Sprzedam: Rolex Explorer II ref. 226570 black dial Cena 38 900 zł. 37 500 zł - lepszej okazji na prezent pod choinkę nie znajdziesz 🎄🎄🎄 Obecna cena retail to 44 700 zł. Zegarek kupiony przeze mnie w salonie W. Kruk 7.10.2022 roku, a więc jeszcze 3 lata gwarancji. Zegarek noszony sporadycznie, nie częściej niż 2-3 dni w miesiącu. Stan bardzo dobry - zegarek ma niewielkie ślady użytkowania. Na zapięciu widać przy bliższej inspekcji niewielkie otarcie i drobne zarysowania, coś czego nie da się uniknąć. Kilka mikrorysek pod światło można znaleźć też na bransolecie, ale niewyczuwalne pod palcami. Trzeba się przyjrzeć z bardzo bliska... W skali forumowej oceniłbym 9/10.W razie potrzeby podeślę więcej zdjęć lub video. Do zegarka dodaje wszystko co otrzymałem w sklepie wraz z paragonem. Obecnie czas oczekiwania u autoryzowanego sprzedawcy, jakim jest W. Kruk to 12 miesięcy od zamówienia. To świetny wybór na zegarek EDC - sprawdzi się w każdej sytuacji. Rolex Explorer II to jeden z najlepszych i najsolidniejszych toolwatchy marki Rolex. Pomarańczowa wskazówka GMT fajnie kontrastuje z czarną tarczą i dodaje całości casualowego luzu. No i jakość wykończenia oraz precyzja mechanizmu - coś pięknego, naprawdę robi różnicę. Odbiór osobisty w Bielsku-Białej. Edytowane 8 Grudnia 2024 przez alex_k 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex_k 1107 #2 Napisano 16 Grudnia 2024 Up! Wysłane z mojego SM-S926B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex_k 1107 #3 Napisano 25 Grudnia 2024 No to siup Wysłane z mojego SM-S926B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex_k 1107 #4 Napisano 2 Stycznia 2025 Oferta aktualna. Wysłane z mojego SM-S926B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex_k 1107 #5 Napisano 10 Stycznia 2025 Wysłane z mojego SM-S926B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex_k 1107 #6 Napisano 18 Stycznia 2025 Ostatnie podbicie Wysłane z mojego SM-S926B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach