Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
moss

IWC Portuguese Automatic 40mm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

do sprzedania mam IWC "Portugalczyka" 40mm

Dokładnie jest to referencja IW358304 natomiast do zegarka, w komplecie, dodaję oryginalną bransoletę marki IWC co w zasadzie "robi" z niego referencję IW358312

Zegarek został zakupiony przeze mnie we wrześniu 2022 za pośrednictwem Chrono24 jako lekko używany 

Kilkanaście razy miałem go na ręku. Od kolegi z forum dokupiłem do niego oryginalną bransoletę IWC.

Jest to pełen, oryginalny komplet > pudełko, oryginalna karta IWC. Dodatkowo, praktycznie nowy brązowy pasek. 

Zegarek jest na rozszerzonej gwarancji do 09.11.2028

W zeszły roku zegarek oraz bransoleta były u Damiana w WatchesSPA, który zadbał o usunięcie z nich jakichkolwiek śladów użytkowania. 

Od tego czasu leży nieużywany.

Stan zegarka, bransolety, klamry oceniam na mocne 9/10 (bliskie 10/10 choć to zawsze zegarek używany). Oryginalny, czarny pasek stan 7/10 

Cena zegarka to 26900zł.

W cenie ubezpieczony kurier > mogę też dowieźć (w granicach rozsądku).

Zegarek znajduje się w Łodzi. Preferowany odbiór osobisty.

Zainteresowanych proszę o kontakt przez wiadomość prywatną > tam mogę podać dokładne namiary do siebie (telefon etc).

Zapraszam

WhatsApp Image 2024-12-01 at 18.59.13 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-12-01 at 18.59.54.jpeg

Zdjęcie 1.12.2024, 14 23 34.jpg

Zdjęcie 1.12.2024, 14 22 05.jpg

Zdjęcie 8.12.2024, 21 22 01.jpg

Edytowane przez moss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.