lort 3282 #1 Napisano 11 Grudnia 2024 Na sprzedaż Cartier Santos Large Numer referencyjny: WSSA0037 Dystrybucja Polska: Apart Nadal 4 lata gwarancji Pełen zestaw: Wszystkie pudełka, zawieszki, akcesoria, osłonka itd. Noszony na gumie w rotacji z innymi zegarkami. Bransoleta wyregulowana do mojego nadgarstka i zdjęta tego samego dnia co zakup. Zatem bransoleta nieużywana, bez najmniejszej nawet mikroryski. Stan całego zestawu mocne 9/10, a to dlatego że guma była użyta oraz znalazłem jedną mikro ryskę na kopercie (polerowana część). Nie ruszałem jej Capecodem, ponieważ zauważyłem ją w momencie wstawiania oferty. Dane producenta i cena rynkowa 42 400 PLN pod linkiem: https://www.cartier.com/en-pl/santos-de-cartier-watch_cod44733502651435039.html#dept=EU_Santos-de-Cartier Moja cena 29900 PLN Odbiór najchętniej osobisty w Trójmieście, bądź wysyłka na koszt i ryzyko kupującego. Zdjęcia mojego autorstwa. Nadgarstek 17,5 cm. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3282 #2 Napisano 20 Grudnia 2024 przy odrobinie wysiłku kupujący zdąży włożyć go pod choinkę. jest jeszcze kilka dni. cena atrakcyjna, za nowy zegarek na pełnej gwarancji, ze wszystkim co dostaje się przy zakupię i nigdy nieużywaną bransoletą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3282 #3 Napisano 10 Stycznia 2025 nadal aktualny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach