erzlot 297 #1 Napisano 13 Lutego Natrafiłem na zegar, gdzie sygnatura Gustav Becker została nadbita przez Gebr. Eppner Berlin. O co tu chodzi? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2 Napisano 13 Lutego (edytowane) Pierwszy raz widzę taką sygnaturę Moim zdaniem za świeżo wygląda i coś mi pachnie jakąś podróbą ... Edytowane 13 Lutego przez LESKOS 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3476 #3 Napisano 13 Lutego Jeszcze go nikt nie kupił? 7 minut temu, LESKOS napisał(-a): Pierwszy raz widzę taką sygnaturę Moim zdaniem za świeżo wygląda i coś mi pachnie jakąś podróbą ... Widziałeś, widziałeś. 1 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 297 #4 Napisano 13 Lutego Może kupił i chce się go pozbyć😄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach