bandziorzgór 16 #1 Napisano 16 Lutego Witam. Nadejszla wielkopomna chwila na zakup ,, czegos innego ”. Wybrałem na chrono kilka używanych modeli. Zakres cenowy 2000 -2500, czyli bez szału. Mam nadgarstek 17,5 wiec duze modele powyzej 40 wyglądają u mnie komicznie. Bardzo prosze o pomoc przy wyborze. 1- Certina DS-1Powermatic 80 Ds-1 Certina DS-1 Powermatic 80 2- Certina DS FirstDay-Date Automatic 3- Tissot SeastarVisodate seastar pr516 automatic . Rocznik 1967 4- Tissot GentlemanPowermatic 80 Silicium T1274071106101 5- Hamilton Khaki Field- 2019 rok. Proszę o wybaczenie za kopiuj/ wklej, ale nadaję z telefonu. Pozdrawiam i proszę o pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18391 #2 Napisano 16 Lutego 1 godzinę temu, bandziorzgór napisał(-a): Witam. Nadejszla wielkopomna chwila na zakup ,, czegos innego ”. Wybrałem na chrono kilka używanych modeli. Zakres cenowy 2000 -2500, czyli bez szału. Mam nadgarstek 17,5 wiec duze modele powyzej 40 wyglądają u mnie komicznie. Bardzo prosze o pomoc przy wyborze. 1- Certina DS-1Powermatic 80 Ds-1 Certina DS-1 Powermatic 80 2- Certina DS FirstDay-Date Automatic 3- Tissot SeastarVisodate seastar pr516 automatic . Rocznik 1967 4- Tissot GentlemanPowermatic 80 Silicium T1274071106101 5- Hamilton Khaki Field- 2019 rok. Proszę o wybaczenie za kopiuj/ wklej, ale nadaję z telefonu. Pozdrawiam i proszę o pomoc wszystko to będą dobre wybory tylko kwestia stylu. Tissot Gentelman to zuoełne przeciwieństwo Hamiltona Khaki. Nr3 z listy bym od razu sobie odpuścił gdyż do ceny automatycznie trzeba doliczyć serwis zegarka. 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandziorzgór 16 #3 Napisano 16 Lutego Dziękuję za opinię. Wszystkie Wasze sugestie pomogą mi w podjęciu decyzji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25158 #4 Napisano 16 Lutego (edytowane) 44 minuty temu, Funky_Koval napisał(-a): wszystko to będą dobre wybory tylko kwestia stylu. Tissot Gentelman to zuoełne przeciwieństwo Hamiltona Khaki. Nr3 z listy bym od razu sobie odpuścił gdyż do ceny automatycznie trzeba doliczyć serwis zegarka. jeśli seastar kosztuje 2 koła czy więcej, to jest to bardzo drogo. niezależnie od wersji, to są zegarki za parę stów. ja za swojego PR516 dałem rok temu trochę ponad 3 stówy. stan znośny. lepszy stan i inne wersje będą droższe, no ale nie będą to 2 koła, tylko dalej paręset złotych. Edytowane 16 Lutego przez oszolom 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandziorzgór 16 #5 Napisano 16 Lutego Facet sobie życzy prawie 1700, wiec dzieki za ostrzeżenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25158 #6 Napisano 16 Lutego 2 godziny temu, bandziorzgór napisał(-a): Facet sobie życzy prawie 1700, wiec dzieki za ostrzeżenie Oj, to naprawdę sporo za dużo, nawet za dobry stan. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach