Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
bandziorzgór

Pomoc przy wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nadejszla wielkopomna chwila na zakup ,, czegos innego ”. Wybrałem na chrono kilka używanych modeli. Zakres cenowy 2000 -2500, czyli bez szału. Mam nadgarstek 17,5 wiec duze modele powyzej 40 wyglądają u mnie komicznie. Bardzo prosze o pomoc przy wyborze.

1- Certina DS-1Powermatic 80 Ds-1 Certina DS-1 Powermatic 80

2- Certina DS FirstDay-Date Automatic

3- Tissot SeastarVisodate seastar pr516 automatic . Rocznik 1967 :)

4- Tissot GentlemanPowermatic 80 Silicium T1274071106101

5- Hamilton Khaki Field- 2019 rok.

Proszę o wybaczenie za kopiuj/ wklej, ale nadaję z telefonu. Pozdrawiam i proszę o pomoc 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, bandziorzgór napisał(-a):

Witam. Nadejszla wielkopomna chwila na zakup ,, czegos innego ”. Wybrałem na chrono kilka używanych modeli. Zakres cenowy 2000 -2500, czyli bez szału. Mam nadgarstek 17,5 wiec duze modele powyzej 40 wyglądają u mnie komicznie. Bardzo prosze o pomoc przy wyborze.

1- Certina DS-1Powermatic 80 Ds-1 Certina DS-1 Powermatic 80

2- Certina DS FirstDay-Date Automatic

3- Tissot SeastarVisodate seastar pr516 automatic . Rocznik 1967 :)

4- Tissot GentlemanPowermatic 80 Silicium T1274071106101

5- Hamilton Khaki Field- 2019 rok.

Proszę o wybaczenie za kopiuj/ wklej, ale nadaję z telefonu. Pozdrawiam i proszę o pomoc 

wszystko to będą dobre wybory tylko kwestia stylu. Tissot Gentelman to zuoełne przeciwieństwo Hamiltona Khaki. Nr3 z listy bym od razu sobie odpuścił gdyż do ceny automatycznie trzeba doliczyć serwis zegarka.

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za opinię. Wszystkie Wasze sugestie pomogą mi w podjęciu decyzji 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
44 minuty temu, Funky_Koval napisał(-a):

wszystko to będą dobre wybory tylko kwestia stylu. Tissot Gentelman to zuoełne przeciwieństwo Hamiltona Khaki. Nr3 z listy bym od razu sobie odpuścił gdyż do ceny automatycznie trzeba doliczyć serwis zegarka.

jeśli seastar kosztuje 2 koła czy więcej, to jest to bardzo drogo. niezależnie od wersji, to są zegarki za parę stów. ja za swojego PR516 dałem rok temu trochę ponad 3 stówy. stan znośny. lepszy stan i inne wersje będą droższe, no ale nie będą to 2 koła, tylko dalej paręset złotych.

Edytowane przez oszolom

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facet sobie życzy prawie 1700, wiec dzieki za ostrzeżenie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, bandziorzgór napisał(-a):

Facet sobie życzy prawie 1700, wiec dzieki za ostrzeżenie 

Oj, to naprawdę sporo za dużo, nawet za dobry stan.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi