Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
franio1991

Bransoleta do Victorinox Alliance lub kilka ogniw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chętnie kupię kilka ogniw lub  całą bransoletę w okazyjnej cenie do Victorinoxa Alliance. 

Kupiłem na olx ale niestety w bransolecie brakuje ogniw i nie zamyka mi się na ręce... 

Pozdrawiam 

IMG_20250412_204126.thumb.jpg.c1ab2e9bb2fcd29a465de3b311931407.jpg

IMG_20250412_204549.jpg

IMG_20250412_204147.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Sierżant Julian
      Sprzedaję swoją Montę, model Atlas, szwajcarski zegarek amerykańskiej marki, poszukiwany model, niedostępny w Europie, RRP ok. 8000 PLN + fracht i VAT (z USA).  Zwykle wynosiło to 9-10 tysięcy, teraz dolar na razie staniał, więc cena katalogowa nieco niższa, ale po dodaniu VAT wiadomo, jaka się zrobi. Piękny zegarek z charakterystyczną srebrną, lekko mieniąca się tarczą, Stan około 8/10, głównie dlatego że w palisandrowym pudle uszkodzony jest jeden zawiasik. Mimo uniwersalnego wyglądu zegarek ma koronkę zakręcaną, WR=150 m. Rozmiar bardzo uniwersalny, średnica 39 mm.
      Zestaw obejmuje oczywiście zegarek, bransoletę z dodatkowym ogniwem i endlinkami, oryginalny, lekko tylko używany pasek NATO (na zdjęciach), podwójne pudło (lakierowany palisander plus zewnętrzne z tektury, widoczne na zdjeciach), są też papiery.
      Zegarki Monta słyną przede wszystkim z niezwykle starannego wykończenia, porównywanego z najdroższymi zegarkami na rynku, a także z tego, że zwykle nie ma ich w sklepie producenta i trzeba czekać🙂
      Zegarka nie używałem przez ostatnie pół roku, a ponieważ w roli zegarka do wszystkiego występuje u mnie obecnie Longines, z niejakim żalem oddaję Atlasa w dobre ręce.
      Cena dla forumowiczów 4000 PLN plus kilkanaście złotych za przesyłkę InPost (kurier lub paczkomat, zależnie od kupującego).

• Przez Wcinek
      Dzień dobry, 

Posiadam już parę ładnych lat Seiko SNK807. Noszę go z różnymi paskami NATO ale uznałem że chętnie spróbowałbym zegarka na bransolecie. I o ile pomysł po prostu zmiany zegarka po głowie chodzi, to tak naprawdę lubię go i pomyślałem że najłatwiej byłoby mi pozyskać bransoletę która była w wersji SNK809k1. Wydaje mi się to dosyć istotne bo nie dość że rozmiar mały (18mm) to jeszcze zegarek jest w macie i myślę że z błyszczącą bransoletą będzie to wyglądało conajmniej dziwnie. 
      Niestety - to okazuje się nie być takie łatwe, dostać gdzieś samą bransoletę . Stąd ten post - może komuś wala się po szufladzie i chciałby sprzedać?

Pozdawiam!
    • Przez dzordzo
      Cześć mam pytanie jaka jest to marka tej bransolety i czy jest to jakaś porządna bransoleta zupełnie nie kojarzę tej marki

• Przez Z_bych
      ZEGAREK MĘSKI VICTORINOX AIRBOSS MECHANICAL - AUTOMATYCZNY PILOT
      Cena 2500 zł + koszt wybranej wysyłki Stan 10/10 - zegarek jest nowy   Victorinox AirBoss to nieduży zegarek, jak na zegarek w stylów zegarków dla pilotów, świetnie leżący nawet na niedużym nadgarstku. Marka coraz częściej rozpoznawalna także w świecie zegarków, słynąca z produktów niezawodnych, ergonomicznych, świetnie zaprojektowanych i świetnie wyglądających.
      Taki właśnie jest właśnie AirBoss 241887. Zegarek pięknie wygląda w pudełku a jeszcze lepiej na męskim nadgarstku i nie tylko w kabinie samolotu, ale także w biurze, domu, na weekendowych i dłuższych wyjazdach. Będzie niezawodnie działał i cieszył wszędzie, gdzie będzie zabrany, wskaże akyualną godzinę w dzień i w nocy (dzięki świetnemu lumowaniu). SPECYFIKACJA: Marka: Victorinox Kolekcja/Seria: Airboss
      Model: 241887 Styl: pilot Mechanizm: automatyczny, szwajcarski SW-200-1 z 38-godzinną rezerwą chodu (minimum). Kształt koperty: okrągła Materiał koperty: stal nierdzewna Dekiel: zakręcany, przeszklony Szkło górne: szafirowe, z podwójną warstwą wewnętrznego antyrefleksu Szerokość koperty: 42 mm Wysokość koperty (L2L): 53 mm Grubość koperty: 12 mm Kolor koperty: srebrny Kolor tarczy: granatowy Rodzaj paska: pasek ze skóry naturalnej, brązowy, z logowaną klamrą motylkową Szerokość paska: 22 mm Długość paska część ze sprzączką: 85 mm Długość paska część z dziurkami: 117 mm Funkcje: Datownik, Neobrite, czas 24 h, pierścień obrotowy, dwukierunkowy z suwakiem logarytmicznym Stan zegarka: 9/10 – zegarek powystawowy Stan paska: 10/10 – nieużywany, nowy Stan opakowania: 10/10 Gwarancja: 2 lata   PZL P.11C - NAJRZADSZY POLSKI ZEGAREK. LIMITACJA DO 70 SZT. - KOLEKCJONERSKA GRATKA.
      Cena 2900 zł + koszt wybranej wysyłki Stan 7/10 PZL P.11. v.1 to od lat najtrudniejszy do kupienia polski zegarek. I ciągle poszukiwany i ciągle zyskujący na wartości. To pierwszy polski zegarek, powstały po likwidacji Fabryki Zegarków w Błoniu. Zegarek powstał w 70 sztukach dla członków najlepszego forum zegarkowego na świecie - czwarty-wymiar (wówczas jeszcze china-watches) - kawał historii. od tego czasu w polskich zegarkach zmieniło się prawie wszystko  Zegarek jest w bardzo dobrym stanie, ale był od czasu do czasu używany i nosi tego niewielkie ślady. Zdjęcia pokazują dokładnie jego stan, są moje, nie były retuszowane. Parametrów nie ma co podawać. Nowy właściciel, będzie zapewne wiedział czym jest ten zegarek i nie kupi przypadkowo (taką mam nadzieję  W komplecie: oryginalna skrzyneczka, certyfikat MON znoszony już oryginalny pasek nowy pasek Pattini, widoczny na jednym ze zdjęć z zegarkiem założony obecnie nowy pasek, szyty ręcznie na wzór oryginalnego, ale zwężany z 25 mm do 22 przy klamerce z oryginalną klamerką PZL 22 mm w wersji II nowy pasek szyty ręcznie na wzór oryginalnego 24/24 mm z klamerka wersja I - uszkodzony gwint ale klaerka nadaje się do używania. Jeśli ktoś będzie potrzebował informacje o parametrach zegarka, zapraszam do kontaktu mailowego lub PW. Na zegarek udzielam rocznej gwarancji.    

• Przez Z_bych
      ZEGAREK MĘSKI VICTORINOX AIRBOSS MECHANICAL - AUTOMATYCZNY PILOT
      Cena 2400 zł + koszt wybranej wysyłki
      Stan - 9/10 (zdjęcia są integralną częścią oferty, pokazują dokładnie stan zegarka)

Victorinox AirBoss to nieduży zegarek, jak na zegarek w stylów zegarków dla pilotów, świetnie leżący nawet na niedużym nadgarstku. Marka coraz częściej rozpoznawalna także w świecie zegarków, słynąca z produktów niezawodnych, ergonomicznych, świetnie zaprojektowanych i świetnie wyglądających.  
      Taki właśnie jest właśnie AirBoss 241887. Zegarek pięknie wygląda w pudełku a jeszcze lepiej na męskim nadgarstku i nie tylko w kabinie samolotu, ale także w biurze, domu, na weekendowych i dłuższych wyjazdach. Będzie niezawodnie działał i cieszył wszędzie, gdzie będzie zabrany, wskaże aktualną godzinę w dzień i w nocy (dzięki świetnemu lumowaniu).
      Specyfikacja: 
      Marka: Victorinox Kolekcja/Seria: Airboss Model: 241887 Styl: pilot Mechanizm: automatyczny, szwajcarski SW-200-1 z 38-godzinną rezerwą chodu (minimum).  Kształt koperty: okrągła Materiał koperty: stal nierdzewna Dekiel: zakręcany, przeszklony Szkło górne: szafirowe, z podwójną warstwą wewnętrznego antyrefleksu Szerokość koperty: 42 mm Wysokość koperty (L2L): 53 mm Grubość koperty: 12 mm Kolor koperty: srebrny Kolor tarczy: granatowy Rodzaj paska: pasek ze skóry naturalnej, brązowy, z logowaną klamrą motylkową Szerokość paska: 22 mm Długość paska część ze sprzączką: 85 mm Długość paska część z dziurkami: 117 mm Funkcje: Datownik, Neobrite, czas 24 h, pierścień obrotowy, dwukierunkowy z suwakiem logarytmicznym Stan zegarka: 9/10 – zegarek powystawowy Stan paska: 10/10 – nieużywany, nowy Stan opakowania: 10/10 Gwarancja: 2 lata  

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.