Jebudu 2103 #1 Napisano 21 Kwietnia Na sprzedaż wystawiam mojego Nomosa Metro ref. 1110. - Rozmiar koperty 35mm. - Mechanizm DUW3001 - W zestawie oryginalne pudełko i etui. Dokumentów brak. Zegarek kupiłem w 2023 roku, a sam zegarek jest bodajże z 2021. - Stan zegarka określam na jakieś 8/10. Na godzinie 12 lekkie zarysowanie widoczne na jednym zdjęciu. Na klamerce też podobne. - W zestawie dwa paski mojego autorstwa widoczne na zdjęciu. Oryginalny pasek niestety nie był najwyżej jakości i był zniszczony. Paski pasuje na rękę do 18cm obwodu. Są bezszlufkowe, bo końcówka paska wchodzi pod klamerką. Zegarek mimo 35mm nosi się jak większy przez wąską lunetę i szeroką tarczę. Cena - 8500zł. Nie interesują mnie wymiany. Najlepiej odbiór osobisty Łomianki/Warszawa. Wysyłka kurier/paczkomat na ryzyko kupującego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2103 #2 Napisano 4 Maja Hop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach