kuba1991 3643 #1 Napisano 8 Czerwca (edytowane) Sprzedam Seiko 5kx wzbogacone o świetną bransoletkę od namoki i ceramiczny bezel, oryginalne części w zestawie w cenie. Zegarek jest w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym, bardzo mało używany, możliwe tylko włosowate ryski na kopercie i zapięciu. Zegarek odkupiłem w zeszłym roku na olxie od pierwszego właściciela, zegarek z polskiego sklepu. Stan ogólny oceniam na 8. Cena jaka mnie interesuje to 1000 zł, możliwy odbiór osobisty w okolicach Katowic, powiedzmy że do 50 km jestem skłonny dojechać, wysyłka jeśli już to pocztą za pobraniem na koszt i odpowiedzialność kupującego. Edytowane 8 Czerwca przez kuba1991 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #2 Napisano 14 Czerwca Hop do góry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #3 Napisano 21 Czerwca Aktualne, nowa cena 850 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #4 Napisano 6 Lipca 800 do końca ogłoszenia, jak nie to zostaje u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach