Pawel.Sz 432 #26 Napisano 28 Lipca NB1050 ma dosc długie L2L jezeli brac pod uwage end linki bransolety, ogolnie wg mnie nosi sie go jak troche wiekszy zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi23 1 #27 Napisano 28 Lipca 13 minut temu, Pawel.Sz napisał(-a): NB1050 ma dosc długie L2L jezeli brac pod uwage end linki bransolety, ogolnie wg mnie nosi sie go jak troche wiekszy zegarek. Dzięki. Czyli powinien pasować do nadgarstka 18 cm?. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #28 Napisano 28 Lipca Ale w porównaniu do edifice to doznasz szoku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi23 1 #29 Napisano 28 Lipca 19 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Ale w porównaniu do edifice to doznasz szoku. Dzięki, ale cały czas mam tego Oceanusa w głowie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel.Sz 432 #30 Napisano 28 Lipca (edytowane) 7 godzin temu, adi23 napisał(-a): Dzięki. Czyli powinien pasować do nadgarstka 18 cm?. Tego sie nie da jednoznacznie określić Bardzo duzo zalezy od indywidualnych upodobań, od kształtu nadgarstka (płaski, okrągł itd). Dla mnie ten Citizen poprostu "nosi sie" jak wiekszy zegarek przez konstrukcje bransolety. Ogladnij wideo recenzje na YT Dla mnie np zegarki 38 mm są generalnie w porządku, chociaz ten Citizen był za duzy. Edytowane 28 Lipca przez Pawel.Sz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 967 #31 Napisano 6 Sierpnia Dzięki, ale cały czas mam tego Oceanusa w głowie.tego? mam go już jakiś czas - bardzo często wygrywa z innymi ( w z OCW-S5000;-) ) i nawet przez myśl mi nie przychodzi się go pozbyć.Synchronizacja w PL bez żadnego problemu poprzez radio; do tego jeszcze bluetooth. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi23 1 #32 Napisano 7 Sierpnia 17 godzin temu, plszcto napisał(-a): tego? mam go już jakiś czas - bardzo często wygrywa z innymi ( w z OCW-S5000;-) ) i nawet przez myśl mi nie przychodzi się go pozbyć. Synchronizacja w PL bez żadnego problemu poprzez radio; do tego jeszcze bluetooth. Dzięki. Właśnie do mnie leci z Japonii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19465 #33 Napisano 7 Sierpnia 2 godziny temu, adi23 napisał(-a): Dzięki. Właśnie do mnie leci z Japonii. Będzie Pan zadowolony 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach