trzydziesci9 23 #1 Posted August 9, 2025 Cześć, Pamietacie jeszcze swój pierwszy zegarek kupiony za własne pieniądze? Macie go w swojej kolekcji? Dalej Wam służy? Ja swojego niestety już niezbyt. Ale był to jakiś Swiss Military Hanova na bransolecie kupiony w Swissie. Pamietam, że był porysowany, więc oddałem go po kilku dniach rozterek, bo mi się podobał. 0 Share this post Link to post Share on other sites
ladek22 2650 #2 Posted January 4 W dniu 9.08.2025 o 14:44, trzydziesci9 napisał(-a): Cześć, Pamietacie jeszcze swój pierwszy zegarek kupiony za własne pieniądze? Macie go w swojej kolekcji? Dalej Wam służy? Ja swojego niestety już niezbyt. Ale był to jakiś Swiss Military Hanova na bransolecie kupiony w Swissie. Pamietam, że był porysowany, więc oddałem go po kilku dniach rozterek, bo mi się podobał. Mój pierwszy zegarek kupiony za własne pieniądze to był Q&Q Quartz. Kupiłem go w 1994 roku i był wodoszczelny do czasu wymiany baterii. Leży chyba jeszcze trupek gdzieś w szpargałach. Natomiast pierwszy automat to Timex. Mam go do dzisiaj i nadal mi się podoba Klubowe kalendarze #101 Kalendarze śmiało można zamawiać. Link do klubowego sklepu, gdzie kalendarze można nabyć: https://zegarkiclub.pl/forum/store/category/2-kalendarze-klubowe/ Adres e-mail na który należy wysłać dane do wysyłki kalendarza (numer paczkomatu i numer telefonu lub adres pocztowy) [email protected] 1 Przemek Share this post Link to post Share on other sites