lukkluj 53 #1 Napisano 21 godzin temu Hej, do sprzedania lub zamiany mam ślicznego "żółtka", czyli RZE Resolute Medallion Yellow. Świetne wymiary: 40,5 mm bez koronki, 10,5mm grubośći, 20mm w uszach i 46mm L2L. Całość (łącznie z bransą) tytanowa, ale z utwardzaniem zatem właściwie bez śladów noszenia. Zegar kupiony przeze mnie w kwietniu 2025 z holenderskiego sklepu Serious Watches (który daje też gwarancję). W środku Miyota 90S5, czyli wersja premium mechanizmu best "ghost date". Dodam, że jest to jeszcze ta wersja modelu Resolute, która ma indeksy 9-3-6, co robi olbrzymią różnicę wizualnie. Luma bradzo mocna (C3). Stan mocne 8,5/10. Zegar oczywiście na dobrym chodzie i bez najmniejszych problemów technicznych. Zegar oryginalnie kupiłem na pasku (dołączony), ale dokupiłem do niego od RZE bransoletę (za 199 USD) do tego modelu z mikroregulacją w zapięciu nie wymagajacą narzędzia. Zdjęte ogniwa oczywiście w komplecie. W Komplecie również fajne etui do tego modelu. "Papierologię" mam w wersji cyfrowej. CENA: 1900 + Paczkomat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach