tommly 11516 #26 Napisano Niedziela o 13:10 Godzinę temu, beriam napisał(-a): Longines to trochę inna półka cenowa oraz klasa sama w sobie 🙂 Tutaj faktycznie szafir i mój wewnętrzny esteta tych rys może nie udźwignąć ... No nie da się tego odzobaczyć, to fakt. Ale np. do takiego Rolka Explorera szkło z wymianą to "tylko" 1100 zł u Strojnego, więc coś tutaj nie halo z tymi półkami cenowymi i klasą samą w sobie A na PMD kiedyś bardzo chorowałem, nawet zielony mi się podobał. 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17672 #27 Napisano Niedziela o 13:56 44 minuty temu, tommly napisał(-a): No nie da się tego odzobaczyć, to fakt. Ale np. do takiego Rolka Explorera szkło z wymianą to "tylko" 1100 zł u Strojnego, więc coś tutaj nie halo z tymi półkami cenowymi i klasą samą w sobie A na PMD kiedyś bardzo chorowałem, nawet zielony mi się podobał. Trochę racji jest 🤫 Przy okazji wymienię aku póki będzie otwarty w rękach "fachowców", mimo zapewnień poprzedniego właściciela,że to uczynił nieudolnie, co było powodem sprzedaży 🙄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach