Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sierżant Julian

Le Forban "La Brestoise", francuski diver, cena 1100 PLN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Sprzedaję swojego Le Forbana, zegarek opisany w recenzji na Forum, klasyczny francuski nurek floty, wzorowany na oryginalnym produkcie firmy z lat 60. RRP ok. 2000 PLN (490 EUR) w sklepie producenta.  Piękny zegarek z z wypukłym szkłem szafirowym naśladującym historyczne szkiełka, stan około 9/10, gumowy oryginalny pasek tropic nieużywany. Mechanizm Miyota. Koronka zakręcana, WR=150 m. Rozmiar 39 mm, bardzo uniwersalny, lug-to-lug 45 mm. Luma C3, bardzo potężna, tarcza bardzo czytelna, światło trzyma bez problemu całą noc. Wykonanie pierwsza klasa, zwłaszcza warto zwrócić uwagę na takie detale jak romboidalne okno daty i dekiel głęboki rzeźbiony w motyw morski. W cenie około 500 EUR takie rzeczy nie są spotykane często.

Zestaw obejmuje oczywiście zegarek, oryginalny pasem z silikony i widoczną na zdjęciu oryginalną saszetkę do przechowywania, z logo producenta. Zegarek jest mało używany, ponieważ na nadgarstku zastąpił go NTH, który ma zostać na dłużej (oczywiście dopóki mi się nie odmieni).

Cena jest niska, z myślą o forumowiczach. Szkoda mi tego zegarka dla kogoś przypadkowego, bo go polubiłem. Wysyłka InPost, koszt standardowy paczkomat mała paczka.

DSCN4840.JPG

DSCN4834.JPG

DSCN4842.JPG

DSCN4838.JPG

DSCN4837.JPG

DSCN4829.JPG

DSCN4833.JPG

DSCN4848.JPG

Edytowane przez Sierżant Julian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.