Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
lukkluj

SEIKO SSC947P1, czyli "Pogue" Speetimer

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie Seiko jest każdy widzi - piękne i złote :) Serio mówiąc mamy tutaj do czynienia z chyba najładniejszym wśród współczesnych Speedtimerów od Seiko. Zdaję sobie sprawę, że nie jest to dokładnie reedycja "Pogue'a", ale dla mnie ma ten klimat lat 70-tych. Połączenie kolorów, które w teorii nie powinno działać, działa i to fantastycznie. Mamy tutaj 41mm bez koronki, szafirowe szkło i solar (pod tymi czarnymi sbutarczami). I przede wszystkim mamy złoto żółta tarczę, która zmienia kolor w każdym oświetleniu. Mamy też całkiem przyjemną branżę. Zegar nosiłem około 10 razy, więc daję mu ostrożnie 8,5/10 na poczet ewentualnych mikrorysek na bransolecie lub zapięciu, chociaż ciężko czegoś się dopatrzeć. Jestem pierwszym właścicielem. Oczywiście full set, gwarancja, papiery i jedno zdjęte ogniwo w zestawie. Zegar kupiony 30 sierpnia 2025. Polecam obejrzeć komentarz Bruce'a Williamsa do tego modelu.

CENA: 2000 + Paczkomat.

IMG_1808.jpeg

IMG_1804.jpeg

IMG_1803.jpeg

IMG_1806.jpeg

IMG_1807.jpeg

IMG_1809.jpeg

IMG_1810.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorzucam do niego świetną gumę FKM (w rozmiarze 21mm) i zapraszam do rozmów :)

IMG_1842 (1).jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.