MJRegul 675 #1 Napisano 2 Października Kochani, dałem D po całości. Mimo 4 grzań jak diabli nie udało mi się zdjąć cyklopa z nowego nabytku (krzywo jest plus nie cierpię cyklopów) za to udało mi się go całkowicie zniszczyć. Możecie się pastwić W takim stanie wg Was oddać do kogoś kto się na tym zna i zdejmuje je z palcem w D czy kupić szafirowe szkło i oddać na wymianę szkła? Jak tak to gdzie? Warszawa. 0 ⌚ Breitling, Citizen, Dan Henry, G-Shock, Hamilton, Omega, Tag Heuer ⌚ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 68228 #2 Napisano 2 Października Wymienić na szafir. Będziesz miał dwie pieczenie na jednym ogniu. To nowy, popularny model, więc szkiełko na pewno można dokupić na Aliexpress lub w innych sklepach online albo u zegarmistrza. U zegarmistrza możesz pewnie załatwić wszystko kompleksowo. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 9918 #3 Napisano 2 Października 1 godzinę temu, MJRegul napisał(-a): Kochani, dałem D po całości. Mimo 4 grzań jak diabli nie udało mi się zdjąć cyklopa z nowego nabytku (krzywo jest plus nie cierpię cyklopów) za to udało mi się go całkowicie zniszczyć. Możecie się pastwić W takim stanie wg Was oddać do kogoś kto się na tym zna i zdejmuje je z palcem w D czy kupić szafirowe szkło i oddać na wymianę szkła? Jak tak to gdzie? Warszawa. Jak Warszawa, to serwis Seiko na Belgradzkiej, wysyłałem tam kurierem zegarek do serwisu, kilku kolegów z Forum również, mają doświadczenie z Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MJRegul 675 #4 Napisano 2 Października 35 minut temu, nav napisał(-a): Jak Warszawa, to serwis Seiko na Belgradzkiej, wysyłałem tam kurierem zegarek do serwisu, kilku kolegów z Forum również, mają doświadczenie z Seiko. Wymienią tam szkielko na szafir jak im dostarczę? Czy to jakiś serwis "aso"? Właśnie zobaczyłem, że też zegarek robi jakieś -60s na dobę, uch, czeka mnie jeszcze ogarnięcie tego... 0 ⌚ Breitling, Citizen, Dan Henry, G-Shock, Hamilton, Omega, Tag Heuer ⌚ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 9918 #5 Napisano 2 Października 44 minuty temu, MJRegul napisał(-a): Wymienią tam szkielko na szafir jak im dostarczę? Czy to jakiś serwis "aso"? Właśnie zobaczyłem, że też zegarek robi jakieś -60s na dobę, uch, czeka mnie jeszcze ogarnięcie tego... Nie wiem, czy to serwis "ASO", ale mają doświadczenie z Seiko- starymi, jak i nowymi, ja akurat chciałem części oryginalne, to pozamiawiali i włożyli, zadzwoń zapytaj, ja się bez problemu dogadałem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MJRegul 675 #6 Napisano 2 Października Bardzo dziękuję! Zadryndam tam 0 ⌚ Breitling, Citizen, Dan Henry, G-Shock, Hamilton, Omega, Tag Heuer ⌚ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20446 #7 Napisano 3 Października (edytowane) Nie ma co się pastwić. Człek chce dobrze a zdarza się popsuć. Ja bym na tym etapie oddał do serwisu bo samemu tylko pogorszysz sprawę. Tu masz szafiry: https://www.namokimods.com/en-eu/collections/ssk-sapphire-crystals Edytowane 3 Października przez Funky_Koval 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 66855 #8 Napisano 12 Października W dniu 2.10.2025 o 20:42, nav napisał(-a): Jak Warszawa, to serwis Seiko na Belgradzkiej, wysyłałem tam kurierem zegarek do serwisu, kilku kolegów z Forum również, mają doświadczenie z Seiko. Możesz podać namiar na ten serwis 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 9918 #9 Napisano 12 Października 2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Możesz podać namiar na ten serwis 🤔🤔🤔 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 66855 #10 Napisano 12 Października Godzinę temu, nav napisał(-a): Dzięki 🤗 🤗 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach