Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
blue7

Longines Conquest 41mm ref: L37774996

Rekomendowane odpowiedzi

Longines Conquest 41mm ref: L37774996

opis: oferowany zegarek Longines Conquest 41mm ref: L.37774996 z niebieską/granatową tarczą, z wodoszczelnością 30 atmosfer, z mechanizmem L888 został zakupiony przeze mnie w dniu 30 kwietnia 2024roku i w salonie przy zakupie zostało dokonane dopasowanie/skrócenie bransolety do mojego nadgarstka. zegarek ten jednak nigdy nie był noszony (był natomiast przeze mnie niejednokrotnie przymierzany już w domu)  i jest jak nowy (z zastrzeżeniem informacji o skróceniu/dopasowaniu bransolety i przymierzaniu). zegarek jest oferowany z pełnym kompletem jaki otrzymałem przy zakupie w polskim salonie w tym oczywiście karta gwarancyjna i zdjęte ogniwa bransolety. dla pełnego zobrazowania i szczegółowego opisu podaję link: https://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/24480_Longines_Conquest_L37774996 ,    

ocena: według forumowej skali 9/10 ( zgodnie z forumowymi wytycznymi zegarek który miał skracaną bransoletę nie może mieć oceny 10/10),

cena: 4620zł,

sposób doręczenia: najchętniej odbiór osobisty w Warszawie. po wpłynięciu na moje konto całej kwoty należnej za oferowany zegarek mogę na koszt kupującego wysłać zegarek ubezpieczoną przesyłką pocztexem, której koszt  wedle uzyskanej informacji na poczcie to ok. 150zł. na  życzenie i ryzyko kupującego, inne niż wymienione powyżej sposoby doręczenia możliwe do przedyskutowania z potencjalnym kupującym.

IMG_6280.jpg

IMG_6281.jpg

IMG_6284.jpg

IMG_6285.jpg

IMG_6288.jpg

IMG_6289.jpg

Edytowane przez blue7
poprawka ceny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uaktualniona cena: 4620zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na  życzenie i ryzyko kupującego, inne niż wymienione powyżej sposoby doręczenia możliwe do przedyskutowania z potencjalnym kupującym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.