Lupusrex 642 #1 Napisano 6 Listopada 2025 (edytowane) Na sprzedaż Certina DS Pilot, pełny komplet sklepowy, pochodzi od autoryzowanego przedstawiciela Certina w Polsce. Stan 9,5/10. Przymierzony i poleciał do serwisu na wymianę tarczy. Kupowałem ok 9 i wskazówka godzinowa zasłoniła wadę. Zegarek właśnie wrócił. Sprzedaje bo w międzyczasie kupiłem Longinesa. Cena dla mnie 1350,00, przesyłka (najlepiej paczkomaty) po mojej stronie. Ew odbiór Gorzów Wielkopolski. Często bywam we Wrocławiu i Szczecinie. Edytowane 13 Grudnia 2025 przez Lupusrex 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupusrex 642 #2 Napisano 15 Listopada 2025 Uwaga: Stoper jest 60 min z pomiarem międzyczasów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupusrex 642 #3 Napisano 13 Grudnia 2025 (edytowane) up 1350 z wysyłką uwaga: proszę, szanujmy się. Bez debilnych propozycji. To nie allegro ani olx (przynajmniej tak mi się wydaje). Nie odpowiadam na oferty. Cena jest widoczna. Edytowane 13 Grudnia 2025 przez Lupusrex 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach