tofiks_th 13721 #1 Napisano 9 Listopada Cześć, zbierałem się od dłuższego czasu do rozpoczęcia przygody z serwisowaniem moich tiktaków. Dzięki pomocy aliexpres zebralem co potrzebniejsze akcesoria i z tym pomyslem nabylem niespeawnego starta na start. Dziś udało sie rozłożyć na czynniki pierwsze maszynę, niestety sprężyna naciagu okazala sie zerwana. W międzyczasie kliknąłem mam nadzieję pasujacego dawce i czekam na przesyłkę, wolniejsza chwilę i chęci. Wstawiam kilka fotek z prac. Mam nadzieję, że pacjent przeżyje i będzie cieszył. Przewiduję kontynuacje relacji😀. pozdrawiam wszystkich pasjonatów. Tomek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 831 #2 Napisano 9 Listopada Bez rozpięcia balansu nie zrobisz dobrze serwisu 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13721 #3 Napisano 9 Listopada (edytowane) Balans zdjęty i wymoczony w alkoholu izopropylowym. A propos balansu, jeszcze zbyt szczegółowo sie nie przyglądałam, ale ten rubin od antyshoku, jesli tam jest, to jest demontowalny? Edytowane 9 Listopada przez tofiks_th 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 831 #4 Napisano 9 Listopada 2 godziny temu, tofiks_th napisał(-a): Balans zdjęty i wymoczony w alkoholu izopropylowym. A propos balansu, jeszcze zbyt szczegółowo sie nie przyglądałam, ale ten rubin od antyshoku, jesli tam jest, to jest demontowalny? Do serwisu nie 1 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1825 #5 Napisano 18 Listopada W dniu 9.11.2025 o 16:24, tofiks_th napisał(-a): Balans zdjęty i wymoczony w alkoholu Sama sprężyna ? Bo jak całość, to musisz uważać - alkohol rozpuszcza szelaki.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13721 #6 Napisano 18 Listopada Godzinę temu, zadra napisał(-a): Sama sprężyna ? Bo jak całość, to musisz uważać - alkohol rozpuszcza szelaki.. Dzięki za podpowiedź, to byla krotka kąpiel😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach