MirekŁ 0 #1 Napisano Niedziela o 13:12 Witam, Czy w modelu GW-5000HS-1ER wyświetlacz jest na tyle mało czytelny ze lepiej kupić GW-5000U-1ER ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9265 #2 Napisano Niedziela o 13:18 Witam, Czy w modelu GW-5000HS-1ER wyświetlacz jest na tyle mało czytelny ze lepiej kupić GW-5000U-1ER ?U mnie na kanale znajdziesz prezentację i recenzję obu tych modeli, ale ocenić musisz już sam. Moim zdaniem warto obejrzeć zegar na żywo przed zakupem, np. w jednym z salonów Time Trend. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MirekŁ 0 #3 Napisano Niedziela o 13:22 1 minutę temu, TomG80 napisał(-a): 7 minut temu, MirekŁ napisał(-a): Witam, Czy w modelu GW-5000HS-1ER wyświetlacz jest na tyle mało czytelny ze lepiej kupić GW-5000U-1ER ? U mnie na kanale znajdziesz prezentację i recenzję obu tych modeli, ale ocenić musisz już sam. Moim zdaniem warto obejrzeć zegar na żywo przed zakupem, np. w jednym z salonów Time Trend. Właśnie przez ten film mam poważne wątpliwości co do negatywu. Zegarek dla nastolatka z dobrym wzrokiem. Negatyw w sklepach jest droższy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9265 #4 Napisano Niedziela o 13:30 Właśnie przez ten film mam poważne wątpliwości co do negatywu. Zegarek dla nastolatka z dobrym wzrokiem. Negatyw w sklepach jest droższy.Niech zatem chłopak sam wybierze, co mu bardziej pasuje. Warto też zwrócić uwagę, że białe ciuchy w pozytywie białe długo nie pobędą, jeśli będą miały stały kontakt z mankietami i inną odzieżą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MirekŁ 0 #5 Napisano Niedziela o 13:43 Chodzi o czarny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MirekŁ 0 #6 Napisano Poniedziałek o 15:45 W dniu 30.11.2025 o 14:30, TomG80 napisał(-a): W dniu 30.11.2025 o 14:22, MirekŁ napisał(-a): Właśnie przez ten film mam poważne wątpliwości co do negatywu. Zegarek dla nastolatka z dobrym wzrokiem. Negatyw w sklepach jest droższy. Niech zatem chłopak sam wybierze, co mu bardziej pasuje. Warto też zwrócić uwagę, że białe ciuchy w pozytywie białe długo nie pobędą, jeśli będą miały stały kontakt z mankietami i inną odzieżą. Czy modele GW 5000 mają podświetlanie ekranu na ruch ręką ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9265 #7 Napisano Poniedziałek o 15:48 Czy modele GW 5000 mają podświetlanie ekranu na ruch ręką ?Tak, oczywiście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MirekŁ 0 #8 Napisano Poniedziałek o 15:49 (edytowane) 2 minuty temu, TomG80 napisał(-a): 5 minut temu, MirekŁ napisał(-a): Czy modele GW 5000 mają podświetlanie ekranu na ruch ręką ? Tak, oczywiście. Działa tak jak w smartwatch ? Jest na filmie u Pana gdzieś prezentacja takiego działania? Edytowane Poniedziałek o 15:51 przez MirekŁ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9265 #9 Napisano Poniedziałek o 15:51 Działa tak jak w smartwatch ?Nie wiem, jak działa smartwatch, bo nie używam smartwatchy, ale jeśli zewnętrzne światło jest słabe oraz przekręci się nadgarstek tak, aby spojrzeć na zegarek, to zegarek włącza automatycznie podświetlenie na 1,5 lub 3 sekundy, zależnie od wprowadzonego wcześniej ustawienia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach