tommly 12077 #1 Napisano 13 Grudnia 2025 (edytowane) W związku z tym, że pojawiło się coś, na co długo polowałem, zmuszony jestem wystawić swojego Ball'a Roadmaster Marine GMT DG3030B-S1CJ-BK limited Zegarek z polskiej dystrybucji i świeży, bo zakupiony w styczniu 2022 roku u Dolińskiego, a więc jeszcze na gwarancji. Full set: pudełka, karty, certyfikaty, instrukcje, przywieszki zdjęte ogniwa. Mega wygodny, świetna kolorystyka i jakość wykonania. Stan określam na mocne 9/10. Trochę technikaliów: - tytan - ceramika na bezelu - przeszklony dekiel - 40mm średnicy (bez koronki) - grubość tylko 14mm - czarna tarcza, niebieskie dodatki (sekundnik, grot wskazówki GMT i połówka bezela) + tryt na indeksach - szkło szafirowe z AR - niezawodny mechanizm automatyczny: Ball RR1203-C (na bazie ETA z manufakturowym modułem GMT), certyfikat COSC - antymagnetyczny - wodoszczelność do 200m Cena: 7999 zł ---> 7800 zł ---> 7500 zł - cena ostateczna Wysyłka do wyboru kurier lub paczkomat InPost na mój koszt. Bardzo mile widziany jest odbiór osobisty we Wrocławiu. Ps. Możliwe również ciekawe zamiany, z dopłatami w obie strony. Edytowane Niedziela o 14:20 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12077 #2 Napisano 26 Grudnia 2025 Hop do góry. Cena do negocjacji. Możliwe również ciekawe zamiany, z dopłatami w obie strony. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12077 #3 Napisano 4 Stycznia Podbicie 7800 zł 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12077 #4 Napisano Niedziela o 14:19 7500 zł - cena ostateczna 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach