Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
trzydziesci9

Kuoe Old Smith 90-001 [Ugraded]

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam zegarek Kuoe Old Smith, dość mało znanego japońskiego microbranda, który celuje w tworzenie zegarków przypominających modele retro. Zestaw zawiera również dodatkowe zapięcie motylkowe do paska.
Prezentowany tutaj czasomierz został poddany upgradowi na moje życzenie w postaci dodania szafirowego szkiełka. Producent zna się na rzeczy, bo szkiełko z wyglądu przypomina hesalitowe, mimo to mamy do czynienia z prawdziwym syntetycznym szafirem. Na życzenie kupującego udostępnię dowody, które pokazują, że zegarek został zmodyfikowany przez firmę Kueo (ze względu na wrażliwe dane, nie chcę ich udostępniać publicznie na forum). 
Kupując ode mnie omijacie paskudne cła i wszystkie inne nieprzyjemności, na które można się naciąć zamawiając coś z Japonii (np. przedziwne dodatkowe opłaty).

Zegarek jest prześliczny, a jakość wykonania stoi na najwyższym poziomie. Na dekielku widoczne są małe ryski. W razie chęci obejrzenia / kupna zapraszam na PW.

Stan: 8/10

Specyfikacja:

Wodoszczelność: 50 metrów,
Mechanizm: Kwarcowy, SEIKO VD78A (mała sekunda)
Rodzaj koperty: Stal szlachetna
Szerokość koperty: 35.00 mm
Grubość koperty: 10 mm
Szkiełko: szafirowe, mocno wypukłe
Typ paska: skóra
Szerokość Paska: 18.00 mm

Zawartość pudełka:

Brak oryginalnego pudełka, zostało wyrzucone - nie spodziewałem się, że będę sprzedawał ten zegarek. :-( 

Dostępne jest dodatkowe zapięcie motylkowe wraz z paskiem.

Sposób sprzedaży:

Istnieje możliwość odbioru u mnie w Krakowie lub odbiór paczki w Paczkomacie.

Cena:  999 PLN

Fotki: 

IMG_20251226_124506_009.jpg

IMG_20251226_124707_807.jpg

IMG_20251226_124727_748.jpg

IMG_20251226_124739_555.jpg

IMG_20251226_124746_292.jpg

IMG_20251226_125358_670.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.