Wujekkarlos 43 #1 Napisano 6 Stycznia Czołem, Przed Tobą kandydat do miana Aqua Terra Killera...aczkolwiek nie ma rąk, ma tylko uszy (albo ucha;)) więc nie wiem jakby miał Aua Terrę killnąć. Tym nie mniej, może spokojnie z popularnym modelem Omegi rywalizować a momentami tą rywalizację wygrywać. Kompaktowe wymiary, ciekawy design z nutą nowoczesnego, industrialnego sznytu, autorskie rozwiązania przeciwwstrząsowe i genialna bransoleta z mikroregulacją - szach mat Omega!! W sumie, jak sobie to powyższe napisałem to dochodzę do wniosku, że Essence z AT nie ma nic wspólnego...no może jedynie podłogę na tarczy ale na tym podobieństwa się kończą. Formex zrobił zegarek, który ma swój wyjątkowy charakter i wygląd, nie stara się upodabniać do nikogo ani powielać oklepane schematy. Dodaje bardzo przydatne funkcje, których wielkie marki jakimś cudem nie oferują, żądając wielokrotność takiego Essence'a za swoje zegarki (bransoletę mam na myśli). Stan: koperta 8/10, bransoleta 8/10, szkło 10/10 Rocznik: 2021 Serwis: Nie Polerka: Nie Średnica: 39 mm Grubość: 10 mm Między uszami: 20 mm Od ucha do ucha: 45 mm Wodoszczelność: 100 m Mechanizm: Sellita SW 200-1 COSC Chronometr, 41h rezerwy chodu Funkcje: Data Bransoleta: Szybkozłączki do beznarzędziowego odpinania, skręcana na śruby, motylkowe zapięcie z mikroregulacją, dodatkowe ogniwa na nadgarstek o średnicy maks 20 cm Cena jaka mnie interesuje to: 4500 zł Zestaw kompletny z papierami. Jeśli o czymś zapomniałem to zapraszam do kontaktu. Jak nie zapomniałem to też zapraszam Preferuję odbiór osobisty w okolicach Częstochowy, Krakowa, Katowic. Wysyłka kurierem też możliwa po wcześniejszej wpłacie na konto. Zapraszam do rozmowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach