lukkluj 55 #1 Napisano 11 Stycznia (edytowane) Na sprzedaż Seiko SPB379, czyli Alpinist z modułem GMT. Zegar w klasycznych wymiarach (40mm b/l, 20mm w uszach), który mimo GMT świetnie leży na ręce. Udało się w nim też połączyć dużo elementów z zachowaniem maksimum czytelności. Stalowe indeksy, bardzo dobra luma i głęboka czerń tarczy w stylu Sinna 556i. Moje zdjęcia tego nie oddają. W środku mechanizm 6R54 z 72h rezerwy chodu. Dobrze trzyma czas i nie wymaga serwisu. Zegar sprzedaję na pasku Hanhart (praktycznie nowym), z oryginalnym paskiem i zapięciem nie noszonym. Dodatkowo bransa Jubilee Rolamy, całkiem przyjemnej jakości, skręcana na śruby. W zestawie pudełko, instrukcja i niewypełniona karta gwarancyjna Zibi. Szafir czysty, na kopercie tylko delikatne ślady noszenia, jedyne do czego mogę się przyczepić, to, że wskazówka GMT jest trochę "przyspieszona" względem normalnych wskazówek. EDIT: po uważnym sprawdzeniu stwierdzam jednak z całą odpowiedzialnością, że wskazówka jest dobrze ustawione. Na dole poniżej zdjęcie potwierdzające stan rzeczy. Stan całości oceniam na mocne 8/10. CENA: 3500 3100 PLN + Paczkomat Można proponować wymiany. Edytowane 14 godzin temu przez lukkluj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukkluj 55 #2 Napisano 18 Stycznia Wskazówka GMT jednak jest DOBRZE ustawiona, tylko ja jestem d... nie obserwator 🤣 Zapraszam do negocjacji lub wymian! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukkluj 55 #3 Napisano 14 godzin temu nowa cena: 3100 PLN! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach