tommly 12304 #1 Napisano Sobota o 14:32 Na sprzedaż mój: Breitling Colt 44mm Panda Chrono Ref.: A13388 Średnica 44 mm, ale nosi się jak typowe 42 mm. Breitlingi tak mają, dzięki krótkim i zakrzywionym uszom i małemu L2L. Grubość 14,7 mm, bransoleta w uszach ma 22 mm. Wersja z jedynym i prawilnym logo ze skrzydełkami na tarczy. Zegarek w BARDZO DOBRYM stanie, wg mnie 9/10. Brak rys na kopercie, bezelu, bransolecie. Jakieś mikro może na zapięciu i dekielku. Szkło i antyrefleks nieskazitelnie czyste. Mechanizm (automatyczny) po serwisie wykonanym u producenta (Breitling) w połowie 2024 roku, więc mamy spokój jeszcze na długo. Pełen set producenta: - zegarek na pełnej bransolecie z kompletem ogniw (na ok. +-19 cm nadgarstek) - kompletna dokumentacja, papierki serwisowe z fakturą, cyfrowa (elektroniczna) karta gwarancyjna - osłonka zabezpieczająca bezel - stare duże pudełko zewnętrzne Brietling + wewnętrzne skórzane etui podróżne Breitling Cena: 11490 zł We Wrocławiu mile widziany odbiór osobisty. Możliwa wysyłka na życzenie kupującego (ubezpieczony kurier, paczkomat InPost - ok. 25-28 zł) Ps. Możliwa jest zamiana z dopłatami w obu kierunkach, ale głównie co mnie interesuje, to: Sinn U1, U50, Omega Seamaster 300 lub Speedmaster MOON. ZAPRASZAM. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach