Jaspel 456 #1 Napisano 1 Lutego (edytowane) #sprzedam #Damasko #hand-built #chronograph Na sprzedaż leci moje Damasko DC72, kupione w Chroneo w listopadzie 2024r, więc jeszcze na gwarancji. Jestem drugim właścicielem, zegarek otrzymałem w drodze wymiany od dobrze znanego kolegi z kanału Ginginwatches. Sprzedaje w komplecie jaki otrzymujemy, tj. pudełko, instrukcja, karta Chroneo. Oryginalny pasek nie używany. Zegarek wyposażony w wytwarzany przez damasko mechanizm c51-2 z 50h rezerwa chodu, wyregulowany do wersji TOP. Wyposażony w bardzo ciekawa i niespotykaną, szczególnie w tym przedziale cenowym komplikacje - stoper 60minutowy. Biała sekundnik odpowiada za wskazywanie sekund stopera, drugi z grotem odpowiada za minuty. Wr w zupełności wystarczające - 100m. Koperta hartowana powierzchniowo 41mm świetnie leżąca na łapie, grubość 14.7, pasek 20mm. Szkło szafirowe że świetną wewnętrzna powłoka antyrefleksyjną. Stan 9.5/10, nie widzę żadnych śladów użytkowania także idealnie nada się na prezent . Pasek nie używany. Sklepowo 3100euro, poproszę 8600zl -->> 8500zl lub ciekawe propozycje Odbiór osobisty okolice Bydgoszczy/Torunia, ewentualnie Elbląg okolice. Wysyłka do rozważenia. Edytowane 37 minut temu przez Jaspel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaspel 456 #2 Napisano 7 Lutego Hop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaspel 456 #3 Napisano 1 godzinę temu Hops 8500 zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach