Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
diesel

Klub Miłośników Zegarków GLYCINE

Rekomendowane odpowiedzi

Zobaczcie jakie cudo :)

A cena z dołączonej metki to $38,500 - ciekawe jakich dolarów?

post-89559-0-98049300-1498580408_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko ok. Była taka wersja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A cena z dołączonej metki to $38,500 - ciekawe jakich dolarów?

Mozliwe ze tych :)

e620317c55080c0b358399245962a76f.jpg

Edytowane przez irekm

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Pany, wyprze polskiej dystrybucji na forum. Takie info to teraz chyba w modzie jest ;)

Edytowane przez Spatz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co nazywać to wyprzedażą skoro ceny były zawsze osiągalne na tym poziomie? Może nie w sklepach ale tu na forum z tego co przeczytałem, również z Twoich postów, dystrybutor zawsze dawał rabaty dające takie kwoty zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Po co nazywać to wyprzedażą skoro ceny były zawsze osiągalne na tym poziomie? Może nie w sklepach ale tu na forum z tego co przeczytałem, również z Twoich postów, dystrybutor zawsze dawał rabaty dające takie kwoty zakupu.

Szukasz na siłe problemu tam gdzie go nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od Piotra zawsze miałem dobre ceny....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukasz na siłe problemu tam gdzie go nie ma.

Ja od Piotra zawsze miałem dobre ceny....

Czyli jednak to nie wyprzedaż? :) Spatz - jaki masz biznes w tym, żeby przeinaczać rzeczywistość? :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Czyli jednak to nie wyprzedaż? :) Spatz - jaki masz biznes w tym, żeby przeinaczać rzeczywistość? :D

Mikołaj. Jak masz problem to wal na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mikołaj weź na luz. Bo od kiedy zacząłeś w tym watku się wypowiadać to ciężko się to czyta. Teorie spiskowe to każdego 10 na krakowskim idź wyznawać. tutaj zajmijmy się rozmową o marce która wszyscy lubimy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ ja lubię - złego słowa o zegarkach nie powiem - bardzo lubię! Ale otoczka w PL mnie bawi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie aż tak. Tam nikt nie goni zegarkow za 50% ceny. Żeby była jasność. Dopóki polityka cenowa jest spójna i konsekwentna dopóty klient jest zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie aż tak. Tam nikt nie goni zegarkow za 50% ceny. Żeby była jasność. Dopóki polityka cenowa jest spójna i konsekwentna dopóty klient jest zadowolony.

Jesteś dojrzały jak zielone borówki. Najpierw robisz pod siebie co to nie jest na MD, a jak lokalnie kolega nam wszystkim oferuje ceny wyprzedażowe to hejtujesz. Jesteś klasyka zakompleksionego frustrata któremu jak francuskiemu pieskowi nie dogodzisz.

Odnośnie Omegi, to możesz ją miękkim wackiem łyknąć minus 40 proc w sieci a w niektórych sklepach USA online widywałem poniżej połowy ceny. ML masz niektóre minus 70, masę marek tak ma. Azja siadła i firmy mają kłopot. 

A od PL dystrybutora raz kupiłem, dostałem świetny upust ale nie aż taki jak teraz. Więc skończ już pieprzyć bo się można porzygać. Jak pisałem, wolę sobie kupić w sklepie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe jest i on, przypupas :) znajdź omegę w dystrybucji na -40 i już biorę. Ktoś tu już oferowal takie coś i jakoś nic nie podesłał. Piszesz bo lubisz ale wiedzy Ci brak. A Murice to już w ogóle zły przykład bo tam od zawsze było z cenami co najmniej dziwnie. Wysoko z metki a pod stołem -70%. Nie jestem ani zakompleksiony ani sfrustrowany, zwyczajnie szczęśliwym człowiekiem jestem. Ty wspomagasz moje szczęście bo to spora ulga nie być Tobą... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe jest i on, przypupas :) znajdź omegę w dystrybucji na -40 i już biorę. Ktoś tu już oferowal takie coś i jakoś nic nie podesłał. Piszesz bo lubisz ale wiedzy Ci brak. A Murice to już w ogóle zły przykład bo tam od zawsze było z cenami co najmniej dziwnie. Wysoko z metki a pod stołem -70%. Nie jestem ani zakompleksiony ani sfrustrowany, zwyczajnie szczęśliwym człowiekiem jestem. Ty wspomagasz moje szczęście bo to spora ulga nie być Tobą... :D

Nie wygladasz na szczęsliwego. Albo masz specyficzne rozumienie szczęścia. E tam hejt czyni Cię szcześliwym. Wystarczy zerknąc na przytoczoną tu jome...chłoptasiu. Google nie boli...Tylko weź...oczywiście nie weźmiesz, to nie Twój target...

Edytowane przez dzedze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale gdzie jest ten chłoptaś? Ja zawsze zachodzę w glowe czy w osobistym spotkaniu tez byłbyś tak kąśliwym pieskiem...

A o co z ta Jomą chodzi? Coś napisałeś, kropek nawstawiales, edytowałeś i kupa z tego wyszła. Co ma wziąć? Czego nie wezme? Kurde daj dekoder do swojej logiki.

Edytowane przez Mikołaj N

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale gdzie jest ten chłoptaś? Ja zawsze zachodzę w glowe czy w osobistym spotkaniu tez byłbyś tak kąśliwym pieskiem...

A o co z ta Jomą chodzi? Coś napisałeś, kropek nawstawiales, edytowałeś i kupa z tego wyszła. Co ma wziąć? Czego nie wezme? Kurde daj dekoder do swojej logiki.

i jeszcze prosty jak cep...napisałeś chłoptasiu, że jak znajdę omegę -40 to "już bierzesz". No napisałem gdzie jest ale jak widac do kołka

Edytowane przez dzedze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wygladasz na szczęsliwego. Albo masz specyficzne rozumienie szczęścia. E tam hejt czyni Cię szcześliwym. Wystarczy zerknąc na przytoczoną tu jome...chłoptasiu. Google nie boli...Tylko weź...oczywiście nie weźmiesz, to nie Twój target...

Panowie dajcie upust na PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż nie lubię takich chodzących stękaczy, narzekaczy, hejterów wszystkiego w koło. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jeszcze prosty jak cep...napisałeś chłoptasiu, że jak znajdę omegę -40 to "już bierzesz". No napisałem gdzie jest ale jak widac do kołka

Poproszę konkretny link :) sam jestem ciekawy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi