bercikk5 3 #1 Napisano wczoraj o 08:41 Witam, mam na sprzedaż zegarek EPOS 3390.152.20.20.25 wraz z dodatkowym zapięciem motylkowym EPOS które nie było w zestawie. Zegarek uważam ze jest w bardzo dobrym stanie wizualnym, posiada jakieś drobne mikroryski od normalnego użytkownika, ale nie widzę nic niepokojącego co by się rzucało w oczy. Mam inny zegarek na oku, więc pomyślałem nad sprzedażą tego egzemplarza, aby móc dołożyć do nowego zakupu. To jest najmniejsza kwota jaką jestem w stanie zaakceptować, za mniej wolę ten zegarek zostawić. Cena 3000 zł i jest to cena ostateczna. Ten model jeszcze jest dostępny w niewielu miejscach i Cena wynosi 7400 za nowy (nie wliczając zapięcia motylkowego epos). Cena odzwierciedla fakt, ze zegarek już ma troche lat i pewnie przydałby się serwis(wszystko działa sprawnie, po prostu zauważam coraz większe odchyłki czasowe). Wolałbym zostawić serwis ewentualnemu nowemu właścicielowi, aby był pewny przeprowadzonego serwisu. Zegarek jest dostępny sprzedania do 29.03, później wyjeżdżam za granicę. Preferowany odbiór osobisty w Rzeszowie, ale wysyłka również wchodzi w grę po przedpłacie i ryzyko kupującego. Jeśli ktoś potrzebuję więcej zdjęć to proszę o kontakt. Ps. W razie jakby dla kogoś było to istotne, w pudełku odkleiły się zawiasy, więc wieczko nie jest podtrzymywanie po otwarciu Trochę danych skopiowanych z internetu: Model : 3390.152.20.20.25 Rodzaj : Męski Mechanizm : Rezerwa chodu: 42h, Liczba kamieni: 21, ETA 2892, Automatyczny Materiał koperty : Stal szlachetna 316L Szerokość koperty : 41.00mm Grubość koperty : 9.00mm Kolor tarczy : Biały Szkiełko : Szafirowe Typ paska : Pasek skórzany Kolor paska : Czarny Wodoszczelność : 5 ATM = 5 Bar = 50M 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach