Mirosuaw 38037 #1 Napisano Środa o 16:06 (edytowane) Cześć, Nowego domu szuka świetne manualne chrono od Hanharta. Wtajemniczeni dobrze znają tę markę, niewtajemniczonym napiszę tylko, że zegarki Hanhart są trudne do pobicia w relacji jakość do ceny. Zegarek z listopada 2025 r., kupiony bezpośrednio od producenta, jestem pierwszym właścicielem. Noszony tyle co kot napłakał. Jest w stanie idealnym (9,5 na 10), niemalże jak nowy. W pełni sprawny technicznie, dokładność chodu wg moich pomiarów +4 do +5 s/dobę. Rezerwa chodu powyżej deklarowanej, wszystko ładnie centruje. Po szczegółowe dane techniczne odsyłam na stronę producenta: https://www.hanhart.com/en/product/415-es-reverse-panda-steel-39-mm/?v=288404204e3d Na wyróżnienie zasługuje świetny uniwersalny rozmiar 39mm, piękny wypukły szafir, matowy ceramiczny bezel, który idealnie komponuje się z matowym cyferblatem, luma również na "totalizatorach" i bransoleta z mikroregulacją oraz szybkim odpinaniem. Full set, wszystkie pudełka, skórzane etui, papiery i sporo gadżetów od producenta, wśród których jest m.in. śrubokręt w odpowiednim rozmiarze do ogniw bransolety. Polecam, szczególnie w proponowanej przeze mnie cenie 7.500 zł (w cenie paczkomat). Tylko sprzedaż, dziękuję za propozycje wymiany na inny zegarek. Edytowane Środa o 16:22 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach