Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Mirosuaw

Hanhart 415 ES Reverse Panda

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Nowego domu szuka świetne manualne chrono od Hanharta.

Wtajemniczeni dobrze znają tę markę, niewtajemniczonym napiszę tylko, że zegarki Hanhart są trudne do pobicia w relacji jakość do ceny.

Zegarek z listopada 2025 r., kupiony bezpośrednio od producenta, jestem pierwszym właścicielem. Noszony tyle co kot napłakał. Jest w stanie idealnym (9,5 na 10), niemalże jak nowy. 

W pełni sprawny technicznie, dokładność chodu wg moich pomiarów +4 do +5 s/dobę. Rezerwa chodu powyżej deklarowanej, wszystko ładnie centruje.

Po szczegółowe dane techniczne odsyłam na stronę producenta: https://www.hanhart.com/en/product/415-es-reverse-panda-steel-39-mm/?v=288404204e3d

Na wyróżnienie zasługuje świetny uniwersalny rozmiar 39mm, piękny wypukły szafir, matowy ceramiczny bezel, który idealnie komponuje się z matowym cyferblatem, luma również na "totalizatorach" i bransoleta z mikroregulacją oraz szybkim odpinaniem.

Full set, wszystkie pudełka, skórzane etui, papiery i sporo gadżetów od producenta, wśród których jest m.in. śrubokręt w odpowiednim rozmiarze do ogniw bransolety.

Polecam, szczególnie w proponowanej przeze mnie cenie 7.500 zł (w cenie paczkomat).

Tylko sprzedaż, dziękuję za propozycje wymiany na inny zegarek.

DSCF2656.JPG

DSCF2642.JPG

DSCF2643.JPG

DSCF2644.JPG

DSCF2645.JPG

DSCF2646.JPG

DSCF2647.JPG

DSCF2651.JPG

DSCF2648.JPG

DSCF2652.JPG

DSCF2653.JPG

54961253209_a9650346d6_b.jpg

Edytowane przez Mirosuaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.