tommly 13148 #1 Napisano Sobota o 15:48 Na sprzedaż wędruje moja: Omega Seamaster 300M z białą tarczą Pełen komplet producenta. Omega zakupiona w X.2024 roku, a więc świeża i ma jeszcze długą gwarancję. Zegarek w super stanie: technicznie i wizualnie - oceniam bezpiecznie na 9/10. Jedyne ślady jakie udało mi się dostrzec, to jakieś mikro na zapięciu i jakimś ogniwie bransolety. W zestawie zegarek na pełnej bransolecie (zdjęte ogniwa są w pudełeczku), pudełko białe zewnętrzne, pudełko drewniane, card holder z 3 kartami producenta (gwarancyjna z wypisaną datą i pieczątką dystrybutora), poduszka z pogrubieniem, woreczek i przywieszka. Cena jaką sobie życzę, to: 19500 zł Zapraszam do oglądanie i zakupu we Wrocławiu. Dla bezpieczeństwa wolałbym nie wysyłać zegarka, ale oczywiście na prośbę i ryzyko kupującego mogę wysłać ubezpieczonym kurierem. Ps. Preferuję sprzedaż, choć dopuszczam zamianę, ale zaznaczam, że jestem wybredny 😜 To co by mnie interesowało, to np.: Speedmaster (Moon, Date, Racing) lub AquaTerra, czarny Tudor BB58, z dopłatami w obu kierunkach. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach