Jaspel 509 #1 Napisano 29 Sierpnia 18.500 zl KOMPLET, SERWIS! Lokalizacja: Bydgoszcz Ref. 210.30.42.20.01.002 #Omega #Nekton Na sprzedaż znany i lubiany klasyk od Omegi, w najlepszej wg mnie wersji czy Nekton. Wersja ta wyróżnia się kilkoma elementami : - wkładka bezela tytanu grade 5 - coś dla purystów - tarcza nie zaburzona datownikiem - ceramiczna tarcza zegarka jest matowa, polerowane są laserowo wygrawerowane fale - pełny dekiel z NAIADlock z grawerem batyskafu Seamaster 2 wykorzystywanym przez organizację Nekton Oprócz tego mamy klasyczna 300tke z coaxialowym mechanizmem i szafirowym szkłem z zewnętrznym antyrefleksem, koperta 42mm. - zegarek kupiony u autoryzowanego dystrybutora w Paryżu w 2021r. - w pazdzierniku 2025r wykonany serwis w Omedze z gwarancją na usługę do października 2027r (wymienione wskazówki, naciąg, zestaw szczelności) - spokój z serwisem na kilka lat! - datownik, bezel, koronka - wszystko sprawdzone podczas serwisu i pracuje idealnie! - oceń stan wizualny na zdjęciach, wg mnie spokojnie 8+/10 - brak grubych rys, tytanowa wkładka bez uszkodzeń, jak na zdjęciach. Kupujesz jak niżej: - zegarek; - bransoleta na nadgarstek około 18cm + 2 ogniwa + mikroregulacja (razem będzie grubo ponad 20cm); - komplet pudełek wewnętrzne i zewnętrze; - komplet kart czyli gwarancyjna, picto, Chronometer + dodatkowa karta po wykonanym serwisie; - cardholder; - instrukcja W razie pytań proszę pisać. Zapraszam! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaspel 509 #2 Napisano 7 godzin temu Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach